Ana SayfaDizilerSadakatsiz 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aras Leyla İle Karşılaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aras Leyla İle Karşılaşıyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 37. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bahar, Volkan’a Derin’in yürüyebildiğini söylüyor. Derin, davette ayağa kalkıp yürüdüğünü açıklıyor. Volkan’da, ondan boşanmak istediğini açıklıyor. Asya, Aras ile olan ilişkisini Ali’ye anlatıyor. Aras, Asya’yı, lüks bir otelde yemeğe götürüyor. Leyla, aynı otele giriş yapıyor. Aras, Leyla ile karşılaşıyor mu?

Çarşamba Dizileri 2021

Aras Leyla İle Karşılaşıyor Mu?

Sadakatsiz 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Aras’la el ele davete katılıyor. Bahar, Volkan’a Derin’in bir süredir yürüdüğünü ve bu durumu ondan gizlediğini açıklıyor. Derin, birden ayağa kalkıp yürüyebildiğini söylüyor. Volkan, ona kendisinin de bir sürprizi olduğunu söyleyip ondan boşanmak istediğini söylüyor.

SADAKATSİZ 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ortam iyice gerilince Asya ile Aras, oradan ayrılıyor. Volkan, valizini toplayıp evi terk ediyor. Derin, Volkan’ın ayaklarına kapanıp ondan kendisini terk etmemesini için yalvarıyor. Ama Volkan, onu dinlemeyip gidip bir otele yerleşiyor.

Melih, Volkan’a Derin’in yürüdüğünü Bahar’ın anlattığını anlıyor ve o gece eve gelmiyor. Ertesi gün eve geldiğinde Melih Bahar’a, karnındaki çocuğu olmasaydı eve dönmeyeceğini söylüyor. Bahar, Melih’ten duyduklarına inanamıyor ve öyleyse hemen evi terk etmesini söylüyor.

Haluk, Volkan’la konuşmak için onu yanına çağırıyor. Volkan’a, hemen kızından boşanmasını istiyor. Oda, zaten kendisinin de bunu istediğini, kızının defalarca kendisini değişik numaralarla kandırdığını ve bu yüzden mahkemede manevi tazminat talep edeceğini söylüyor.

Haluk, eve gelip Gönül’e kızının yürüdüğünü bildiğini ve onunda Derin gibi olduğunu bundan sonra ona güvenemeyeceğini söylüyor. Yüzüğünü çıkarıp ondan boşanmak istediğini söylüyor. Gönül, Demir’le birlikte Derin’in evine geliyor.

Leyla, Derin’i arayıp Türkiye’ye geleceğini söylüyor. Derin, Aras ile Asya’nın araları bozulmaması için onun Türkiye’de olduğunu söylemiyor. Volkan, Asya’nın yanına gidip ondan mahkemede kendisine şahitlik etmesini istiyor.

Asya, bunu yapmayı kabul etmiyor. Daha sonra Derin gelip Asya’dan Volkan’ın onunla olamayacağını ispatlamasını istiyor. Ondan evliliğini kurtarması için yalvarıyor. Asya, Derin’in de teklifini kabul etmeyip onu kovuyor.

Asya, oğlunun Volkan ile yemeğe çıktığını duyunca Aras’la akşam yemeğine çıkıyor. Aras Asya’yı lüks bir otele yemeğe götürüyor. Yemek yerken çalan bir şarkıyla Aras bir kadınla o şarkıda dans ettiğini hatırlıyor. Daha sonra kalkıp gitmeye hazırlanıyorlar.

O sırada Leyla, otele giriş yapıyor. Aras ile Asya, asansörün kapısı açılınca biriyle karşılaşıyor. Aras, Leyla ile mi karşılaşıyor?

Sadakatsiz 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin’e Boşanmak İstediğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler