Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Esat'la Gizlice Evlenmeye Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Esat’la Gizlice Evlenmeye Hazırlanıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 45. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, Safiye’yi baygın bir şekilde eve getiriyor. Şennur, Esat’a Gülben’le evlenirse kendisini de unutmasını söylüyor. Gülben, Esat’ın ayrılık konuşması yapmasını bekliyor. Ancak o, Gülben’e gizlice evlenmeyi teklif ediyor. Masumlar Apartmanı 46. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülben, Esat’la gizlice evlenmeye hazırlanıyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben Esat’la Gizlice Evlenmeye Hazırlanıyor!

Masumlar Apartmanı 46. bölüm 1. fragmanında; Safiye, Gülben’in Esat’la gizlice evlenmesine karşı çıkmıyor. Hatta ona yardımcı olmaya çalışıyor. Gülben, kliniğe gitmeye devam ediyor. Doktor hanıma, ablasının Naci ile evlenmesine kendisinin engel olduğunu itiraf ediyor.

İşte Masumlar Apartmanı 46. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 45. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, fenalaşıp bayılıyor. Han, onu kucağına alıp eve getiriyor. Şennur, olanlardan sonra fenalık geçiriyor. Daha sonra gelen Esat, evde bir şeyler olduğunu anlıyor. Annesi oğluna, eğer Gülben’le hala evlenmeyi düşünüyorsa onunda, en az o aile kadar hasta olduğunu söylüyor.

Esat’a, eğer hala Gülben’le evlenmeyi düşünüyorsa kendisini de unutmasını istiyor. Gülben’e büyük bir sessizlik çöküyor. O artık Esat’ın kendisini istemeyeceğini onunla ayrılacaklarını düşünmeye başlıyor. Safiye, saatler sonra kendisine gelip yaptıklarından pişman oluyor.

Gülben, Han’la birlikte kliniğe gidip seanslara başlıyor. Doktor hanıma ablasının annesinin hayaletiyle konuştuğunu, kendisinin de onun gibi olmak istemediğini söylüyor. Bu konuda ondan yardım istiyor. Gülben, doktor hanımla konuştuktan sonra rahatlamış bir şekilde eve geliyor.

Rüya, Esra’nın kendisini kovmasından sonra mecbur kalıp annesinin ve kendisini taciz eden üvey babasının evine gitmek zorunda kalıyor. Bunu öğrenen Han, Esra’ya her şeyi anlatıyor. Esra, girip Rüya’yı o evden alıp evine getiriyor.

Han, çöp toplamaya gittiği yerde kendisinin çekilmiş fotoğraflarını buluyor. Bunun kendisine kimin yaptığını anlayamıyor. Esat, Gülben’in evine gelip onu aşağı konuşmak için çağırıyor. Ona, her şeyin ablasının yüzünden olduğunu, babasından sonra annesinin de kendisine yüz çevirdiğini söylüyor.

Gülben, yüzüğünü çıkarmaya hazırlanıyor. Safiye, merdivenlerden onları dinliyor. Esat, son anda Gülben’e, ondan ayrılmak istemediğini, Han gibi onunla gizlice evlenmeyi teklif ediyor.

 Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Safiye Gülben’in Doktora Gitmesine Sevinmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler