Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef, haftanın 2. dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Yarışmacılar dokunulmazlık oyununu ikişerli olarak birbirlerine bağlı bir şekilde oynadı. Takımlar, dünyanın değişik ülkelerine ait makarna çeşitleri için mücadele ettiler. MasterChef 11. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 11. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Burcu’nun takım kaptanı olduğu kırmızı takım kazanmıştı. Takımlar dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Şefler, önce onlara yapacakları menüyü açıkladı. Onlardan ikişerli düello şeklinde yarışacaklarını ve dünyanın çeşitli ülkelerine ait makarna çeşitlerini açıkladı.

HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Birbirlerine bağlı bir şekilde yarışacaklarını öğrenen yarışmacılar hayli heyecanlandı. Takım kaptanları kimlerin kimlerle bağlanacağına karar verdikten sonra oyun başladı. Yemekler biter bitmez şefler değerlendirmesini yapıp sonucu açıkladı. Mavi takım açıklanan yemeklerin hepsini başarılı yaptığı için haftanın 2. dokunulmazlığının da sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Şefler yarışmacılardan yaratıcı yemeklerini mangalda yapmalarını istedi. Verilen süre içinde 6 yarışmacı var güçleriyle en iyi tabağı yapmak için mücadele verdi.

Süre bitti ve şefler yarışmacıların yemeklerin tadımlarını tek tek yapıp değerlendirdiler. En çok beğenilen tabak Sergen’in tabağı oldu. Sergen, en iyi tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Sergen, eleme potasına takımından Burcu’yu gönderdi. Burcu, böylelikle haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. eleme adayını belirlemek üzere takım oylarını kullandı. Hasan ile Dilara’nın oyları eşit çıktı. Böyle olunca da karar takım kaptanı Burcu’ya kaldı.

Burcu, iki yarışmacı arasından eleme adayı olarak Dilara’nın ismini verdi. Dilara, haftanın 4. eleme adayı oldu.

Böylelikle, haftanın eleme adayları; Pelin, Emre, Burcu ve Dilara oldu.

MasterChef’in bu akşamki bölümünde ekip Batman Hasan Keyif’e gidecek. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu orada oynayıp yemeklerinin yörenin önde gelen misafirlerin beğenisine sunacak. Bakalım haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

MasterChef 11. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler