Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı...

İlgili Postlar

MasterChef 11. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı Kazandı?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 10. haftasını da geride bıraktı. Geçen hafta Ateş’in elenmesiyle geriye 12 yarışmacı kaldı. 11. haftanın ilk gününde 12 yarışmacı kaptanlık oyununu kazanmak için mücadele etti. MasterChef 11. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde….

MasterChef 11. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 11. haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu oynanmadan önce şefler, yarışmacılarla geçen haftanın kritiğini yaptı. Burcu, Sergen, Araz ve Hasan’a karşı suçlamalarda bulundu. İşin içine Azize’yi girdirdi ve Azize haksız yere suçlandığı için fenalık geçirdi. Ortam iyice gerildi.
KAPTANLIK OYUNU!
Kaptanlık oyunu için verilen kutular açıldı. Şefler 12 yarışmacıdan Midye dolması yapmalarını istedi. 12 yarışmacı en iyi midye dolmayı yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacıların yaptığı midye dolmaları tadıp tek tek değerlendirdi.
En iyi Midye dolmayı yapan yarışmacı Eren oldu. Eren, mavi takım kaptanı olmaya ve karşı takım kaptanını seçmeye hak kazandı. Mavi takım kaptanı olan Eren, kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Burcu’yu seçti.
TAKIMLAR NASIL KURULDU?
Mavi takım kaptanı Eren, seçtiği yarışmacılar; Sergen, Tahsin, Emre, Araz ve Safanur oldu.
Kırmızı Takım kaptanı Burcu, seçtiği yarışmacılar; Hasan, Mert, Azize, Dilara ve Pelin oldu.
Azize, kırmızı takıma seçilmekten memnun olmadığını dile getirdi. Ama yinede var gücüyle takımı için çalışacağını söyledi.

Avantaj Oyununu Hangi Takım Kaptanı Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takım kaptanı avantaj oyunu için karşı karşıya geldi. Şefler takım kaptanlarından verdikleri süre içinde Kabak Mücver yapmalarını istedi. Verilen süre içinde en çok Kabak Mücver’i yapan avantaj oyununun sahibi oldu.
Sürenin sonunda en iyi ve çok Kabak Mücver yapan Burcu oldu. Şefler, Burcu’ya kazandığı avantajı açıkladı. Ondan karşı takımdan bir yarışmacı ile kendi takımından bir yarışmacıyı değiştirme hakkı olduğunu söylediler.
Burcu, mavi takımdan Sergen’i aldı. Yerine Pelin’i verdi. Böylelikle Burcu, sürekli tartışma yaşadığı Sergen’i takımına almış oldu. Azize, Sergen’le aynı takımda olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler