Ana SayfaDizilerSadakatsiz 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin'e Boşanmak İstediğini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Derin’e Boşanmak İstediğini Açıklıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 37. yeni bölümüyle 3 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Volkan, Asya ile Aras’ı öpüşürken gördükten sonra sabaha kadar içip ağlar. Selçuk, onu perişan halde evine götürür. Ertesi gün Volkan, Aras’ın yanına gidip onunla kavga eder. Gönül, Bahar’ın bebeği için bir davet verir. Asya, davete Aras’la el ele gelir. Sadakatsiz 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Derin’e boşanmak istediğini açıklıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Volkan Derin’e Boşanmak İstediğini Açıklıyor!

Sadakatsiz 37. bölüm 1. fragmanında; Derin, Volkan’a sürpriz yapıyor ve ona yürüyebildiğini açıklıyor. Volkan’da, kendisininde ona bir sürprizi olduğunu ondan boşanmak istediğini söylüyor. Derin, Asya’nın yanına gidip ondan Volkan’ın kendisine dönmesi için yardım istiyor. Asya, Derin’e ona yardım edemeyeceğini söylüyor. Volkan, Asya’ya ondan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor.

İşte Sadakatsiz 37. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Aras, Asya’yı öpüyor. Asya, hiçbir şey söylemeden Aras’ın yanından ayrılır. Volkan, onları öpüşürken gördükten sonra perişan olur. Gidip sahilde sabaha kadar içki içip ağlar. Selçuk, sabah onu sahilde sızmış bir vaziyette bulup eve getirir.

Derin, Volkan’ın Aras ile Asya’yı öpüşürken görünce o hale geldiğini anlar. Bu duruma çok sevinir. Annesine durumu anlatıp, Asya’dan kurtulduğu için sevinir. Volkan, Aras’ı vakfın önünde bulur ve üzerine yürüyüp karısından uzak durmasını ister. Aras, Volkan’a Asya’nın onun karısı olmadığını söyler.

Volkan, Aras’ı yumruklamaya başlar. Aras da, Volkan’ı yumruklayıp ondan sevdiği kadından uzak durmasını ister. Vakfa gelenler onların kavgalarını görür ve dedikodular başlar. Hastanede de, Asya’nın hastasıyla ilişki yaşadığı haberleri konuşulmaya başlar.

Asya, Bahar’la buluşup ona Aras’ın kendisini öptüğünü, onun kim olduğunu bilmediği için kafasında soru işaretleri olduğunu anlatır. Kadir, Aras’ı arayıp vakfa çağırır. Ona şirketinde yazılımcı olarak çalışmasını isteyip ona para verir.

Aras, henüz neler yapabileceğini bilmediği için çekimser davranır. Kadir ise, o süreçte onunla beraber olmayı istediğini söyler. Öyle olunca Aras, onunla çalışmayı teklif eder. Gönül, Bahar’ın bebeği için Selçuk’un mekanında bir davet düzenlir.

Haluk’da davete bir buket çiçek alıp Gönül’ün yanına gidip ondan af diler. Bu vesileyle ikilinin arası da düzelir. Bahar, Asya’yı da davet eder. Önce Asya, oraya gitmek istemez. Ama sonra önce Aras’ın yanına gidip onunla konuşur.

Ondan ne hatırlarsa hatırlasın kendisiyle paylaşmasını isteyip onunla birlikte olmayı kabul eder. Daha sonra Aras’la birlikte el ele davete girer. Onları gören herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Özellikle Volkan, Asya’yla Aras’ı görünce şaşkınlığını gizleyemez.

 Sadakatsiz 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Davete Aras’la El Ele Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler