Ana SayfaDizilerSadakatsiz 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Davete Aras'la El Ele Geliyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Davete Aras’la El Ele Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Volkan, Asya ile Aras’ı öpüşürken gördükten sonra sabaha kadar içip ağlıyor. Selçuk, onu perişan halde evine götürüyor. Ertesi gün Volkan, Aras’ın yanına gidip onunla kavga ediyor. Gönül, Bahar’ın bebeği için bir davet veriyor. Asya, davete Aras’la el ele geliyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Davete Aras’la El Ele Geliyor!

Sadakatsiz 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aras, Asya’yı öpüyor. Asya, hiçbir şey söylemeden Aras’ın yanından ayrılıyor. Volkan, onları öpüşürken gördükten sonra perişan oluyor. Gidip sahilde sabaha kadar içki içip ağlıyor. Selçuk, sabah onu sahilde sızmış bir vaziyette bulup eve getiriyor.

SADAKATSİZ 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, Volkan’ın Aras ile Asya’yı öpüşürken görünce o hale geldiğini anlıyor. Bu duruma çok seviniyor. Annesine durumu anlatıp, Asya’dan kurtulduğu için seviniyor. Volkan, Aras’ı vakfın önünde buluyor ve üzerine yürüyüp karısından uzak durmasını istiyor. Aras, Volkan’a Asya’nın onun karısı olmadığını söylüyor.

Volkan, Aras’ı yumruklamaya başlıyor. Aras da, Volkan’ı yumruklayıp ondan sevdiği kadından uzak durmasını istiyor. Vakfa gelenler onların kavgalarını görüyor ve dedikodular başlıyor. Hastanede de, Asya’nın hastasıyla ilişki yaşadığı haberleri konuşulmaya başlıyor.

Asya, Bahar’la buluşup ona Aras’ın kendisini öptüğünü, onun kim olduğunu bilmediği için kafasında soru işaretleri olduğunu anlatıyor. Kadir, Aras’ı arayıp vakfa çağırıyor. Ona şirketinde yazılımcı olarak çalışmasını isteyip ona para veriyor.

Aras, henüz neler yapabileceğini bilmediği için çekimser davranıyor. Kadir ise, o süreçte onunla beraber olmayı istediğini söylüyor. Öyle olunca Aras, onunla çalışmayı teklif ediyor. Gönül, Bahar’ın bebeği için Selçuk’un mekanında bir davet düzenliyor.

Haluk’da davete bir buket çiçek alıp Gönül’ün yanına gidip ondan af diliyor. Bu vesileyle ikilinin arası da düzeliyor. Bahar, Asya’yı da davet ediyor. Önce Asya, oraya gitmek istemiyor. Ama sonra önce Aras’ın yanına gidip onunla konuşuyor.

Ondan ne hatırlarsa hatırlasın kendisiyle paylaşmasını isteyip onunla birlikte olmayı kabul ediyor. Daha sonra Aras’la birlikte el ele davete giriyor. Onları gören herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Özellikle Volkan, Asya’yla Aras’ı görünce şaşkınlığını gizleyemiyor.

Sadakatsiz 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya İle Aras Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler