Ana SayfaDizilerSadakatsiz 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya İle Aras Sevgili Oluyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya İle Aras Sevgili Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 36. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya, Bahar’a Aras’la öpüştüğünü anlatır. Hislerinin karma karışık olduğunu söyleyen Asya, Aras hakkında hiçbir şey bilmediği için kafasını karıştırır. Volkan Aras’ın karşısına çıkıp ondan karısından uzak durmasını ister. Aras, ona Asya’nın onun karısı olmadığını hatırlatır ve ikili yumruk yumruğa kavga eder. Sadakatsiz 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asya ile Aras sevgili oluyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya İle Aras Sevgili Oluyor!

Sadakatsiz 36. bölüm 2. fragmanında; Asya, Aras’ın yanına gidip ona, kendisine bir söz vermesini ve ne hatırlarsa hatırlasın kendisinden bir şey saklamamasını istiyor. Aras, Asya’ya ondan bir şey saklamayacağı konusunda ona söz veriyor. Asya ile Aras’ı kol kola gören başta Derin olmak üzere her kez çok şaşırıyor. Volkan ise, öfkeden deliye dönüyor.

İşte Sadakatsiz 36. bölüm 2. fragmanı….

SADAKATSİZ 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Melih, Derin’i ayakta görünce çok şaşırır. Saklanıp onu arar. Derin, dayısının telefonu görünce hemen koşup tekerlekli sandalyeye oturur. Bir şey olmamış gibi Derin, dayısından Volkan’ın yanına Asya’nın evine gitmek ister.

Melih onu Asya’nın evine götürür. Derin, Aras’ı Londra’ dan çok yakınan tanır. Ama onun hatırlamadığını görünce bir şey belli etmez. Volkan’ı da alıp dayısının evine gider. Melih, ablasına Derin’in durumunu söylemek ister.

Ancak, ertesi günü beklemek zorunda kalır. Ertesi gün Gönül’e, Derin’i ayakta Asya’nın evini gözetlerken gördüğünü anlatır. Gönül, kızının Volkan’ı elinde tutmak için bu oyunu oynadığını anlayıp kızı için üzülür.

Asya, Aras’ın cebinden çıkan anahtarın Tekirdağ’da bir mahallede bulunan eski evlere ait olduğunu öğrenip onu oraya götürür. Aras orada ismini hatırlar. Asya, bu konuda Volkan’dan yardım ister. Volkan, Asya’ya kim olduğu bir adama neden yardım ettiğini, kendisine bir zararı dokunabileceğini söylerken Aras tüm konuşulanları duyar.

Asya, Aras’ın üzülmesine dayanamaz. Aras, hastanenin sisteminde bir arıza olduğunu ve bu sorunu çözemediklerini öğrenir. Duyduklarından kendisinin o konularda bilgili olduğunu hatırlar.

Gidip, sorunu çözmeye çalışanlara yardım eder ve sistemdeki sorunu çözer. Nevin, bunun üstüne Aras’a misafir konutlarında istediği kadar kalmasına izin verir. Asya, onu hastaneden taburcu edip kalacağı yere götürür.

Gönül, Derin’le konuşup ona erkeklerin güçlü kadınlardan hoşlanacağını bir an evvel, ondan tedavi olup ayağa kalmasını ister. Sanki onun yürüdüğünü bilmemiş gibi. Selçuk’un sevgilisi Ceren, hastanede Fizyoterapist olarak işe başlar. Nevin, Derin’le konuşmaya gider.

Ona yeğeni Ceren’in hastanede işe başladığını söyleyip Derin’i Ceren’e götürür. Derin, Ceren’le konuşup yürüse bile kendisi dışında kimseye bilgi vermemesini ister. Oda kabul eder. Volkan, Asya’nın Aras’la onu konuk evine yerleştirmeye gittiğini öğrenip oraya gider.

Aras, Asya’dan hoşlandığını itiraf eder ve ikili öpüşür. Volkan, onları öpüşürken görüp büyük hayal kırıklığına uğrar.

Sadakatsiz 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan İle Aras Asya İçin Kavga…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler