Ana SayfaDizilerKalp Yarası 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hande Strateji Değiştiriyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hande Strateji Değiştiriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, Ferit’e hamile olduğunu söylüyor. Azade, özür dilemeye Hande’lerin evine gidiyor. Zümrüt, Ferit’in Hande’yi neden bıraktığını açıklıyor. Hande, Ayşe’nin yanına gidiyor ve onun hamile olduğunu öğrenince evi ateşe veriyor. Azade, son anda Ayşe’yi kurtarıyor. Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğunu öğrenen Hande, strateji değiştiriyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Hande Strateji Değiştiriyor!

Kalp Yarası 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayşe, Ferit’i arayıp yanına çağırıyor. Ona hamile olduğunu söylüyor. Ferit, baba olacağını öğrenince sevinçten havalara uçuyor. Onu yalnız bırakmıyor ve birlikte eve gidiyorlar. Ayşe, Ferit’le barışma konusunda kararsız kalıyor.

KALP YARASI 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, sabah Ayşe’ye kahvaltı hazırlayıp masaya bir not bırakıp gidiyor. Azade, Zümrüt ve Hüseyin’e ayıp olduğunu düşünüp gidip onlardan özür dilemek istiyor. Sinan’la birlikte onların evine gidiyor. Zümrüt, Azade’ye özür dilemesine gerek olmadığını, Ferit’in düğün öncesi Hande’yi bırakmasının sebebinin onunla Yaman’ı öpüşürken görmüş olması olduğunu açıklıyor.

Azade, Ferit’e ve Ayşe’ye ne kadar haksızlık yaptığını düşünüp yaptıkların pişman oluyor. Hande, Ayşe’nin yanına gidiyor. Masanın üzerindeki notu okuyunca Ayşe’nin hamile olduğunu öğreniyor. Ayşe’in ellerini ayaklarını bağlayıp evi ateşe veriyor. Azade, Ayşe’den özür dilemeye onun yanına giderken evinin yandığını görüyor.

Eve girip Ayşe’yi kurtarıyor. Onun hamile olduğunu hastanede öğreniyor. Ayşe, Azade’ye onun yaptıklarını unutmadığını çocuğunu onun kurallarıyla büyütmeyeceğini söylüyor. O sırada Ferit geliyor ve Azade, Hande’yi arayıp onun yanına gidiyor.

Azade, Hande’ye tokat atıp onun gelinini ve torununu öldürmeye çalıştığını bildiğini, eğer onlara bir zarar gelseydi onu kendi elleriyle öldüreceğini söylüyor. Ferit ile Ayşe, barışıyor. Azade, onlardan özür dilemek için konağa çağırıyor.

Önce onlardan özür diliyor. Sinan da, Ayşe’den özür diliyor. O sırada Hande, daha sonra Yaman ve Betül geliyor. Hande, Azade’ye kendisini çocukluktan beri Ferit’le evleneceğine alıştırdığını, ama kendisinin Yaman’ı sevdiğini söylüyor.

Yaman, Betül’ü alıp gidiyor. Hande, Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğunu öğrendikten sonra taktik değiştiriyor. Saadet, Azade’nin sakladığı Ayşe’nin masum olduğunu ispatlayan videoyu alıp Yaman’a veriyor. Yaman, başka bir telefondan o videoyu Ferit’e gönderiyor. Altına da annesinin baştan beri o videoyu sakladığını yazıyor.

Ayşe ile Ferit, bir şok daha yaşıyor. Hande, konaktan çıktıktan sonra o konağa onların elinden alacağını ve onları kapı dışarı etmeye yemin ediyor.

Kalp Yarası 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe Barışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler