Ana SayfaDizilerYasak Elma 118. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay'la Kumru'yu Rezil Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 118. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Çağatay’la Kumru’yu Rezil Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 117. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asuman, Çağatay’ın telefon konuşmasına şahit olup onu takip ediyor. Onun karşısına çıkıp kızını aldattığını bildiğini söyleyip Çağatay’ı uyarıyor. Yıldız’ın şampuanı yok satıyor ve bu çıkışı nedeniyle firma ona ödül veriyor. Ödül gecesinde Yıldız, Çağatay’la Kumru’yu rezil ediyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Çağatay’la Kumru’yu Rezil Ediyor!

Yasak Elma 118. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, Çağatay’la buluşmaya giderken Yıldız’ın afişlerinin asıldığını görüp onunla konuşmak için geri dönüyor. Yıldız, Çağatay’ın yanına bir kadının geldiğini gördüğü sırada Kumru gelip onunla konuşmak istediğini söylüyor.

YASAK ELMA 117. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kumru, reklam yüzü olduğu firmayla onun anlaştığını gördüğünü ve çok şaşırdığını söylüyor. Oda, onun o firmadan kovulmasıyla bir alakası olmadığını söylüyor. Kumru gittikten sonra Yıldız, görüntüleri izlemeye devam ediyor ve annesinin Çağatay’ın yanına gidip ondan hesap sorduğunu görüyor.

Asuman, Çağatay’ın telefon görüşmesine şahit olup onun kızını aldattığını anlayıp onu takip ediyor. Çağatay’ı uyarıp gidiyor. Asuman’ın bu işe karışmasıyla Yıldız’ın planı alt üst oluyor. Çağatay, Kumru’ya mesaj geçip gelmemesini istiyor. Kumru, ekildiğini düşünüp Çağatay’a onunla bir daha görüşmek istemediğini söylüyor.

Asuman, Ender’e gidip olanları ona anlatıyor. Ender, Feyza’dan şüpheleniyor ve Çağatay’ın Yıldız’ı kiminle aldattığını bulmak için onlara sürpriz bir evlilik yıl dönümü partisi düzenliyor. Doğan, Kumru’yla partiye geliyor. Kumru, partinin Çağatay’la Yıldız’ın evlilik yıl dönümü partisi olduğunu öğrenince tuvalete kaçıyor.

Daha sonra partiyi terk ediyor. Asuman, Feyza’nın yanına gidip ondan damadının peşini bırakmasını istiyor. Yıldız, Feyza’yla konuşup annesi adına özür dilemek istese de o gidiyor. Feyza, ertesi gün işe de gitmiyor. Yıldız, annesine ısrarla Feyza olmadığını söylüyor.

Asuman, Yıldız’ın Feyza olmadığını söylemesiyle kafası karışıyor. Gidip Ender’e durumu anlatıyor. Doğan, Yıldız’ın Kumru’yu bildiğini anlıyor ve onu takip ettiriyor. Yıldız’ın avukatlık ofisine gittiğini öğrenince emin olup onunla konuşmak istiyor. Ancak Yıldız’a ulaşamıyor.

Arzu’dan Kumru’nun Yıldız’ın partisine gittiğini öğrenen Doğan, rezillik çıkmasına engel olmak için koşarak oraya gidiyor. Yıldız, ödülünü aldıktan sonra önce kocasını sahneye davet ediyor. Daha sonra Kumru’yu davet ediyor. Kumru’nun kocasının metresi olduğunu tüm basının önünde ifşa ediyor.

Doğan, oraya yetiştiğinde Yıldız’ın sahnede her şeyi herkese anlattığını görüyor. Çağatay ile Kumru, donup kalıyor. Ne yapacaklarını bilemiyor.

Yasak Elma 117. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kumru’yla Çağatay’ın İlişkisini İfşa…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler