Ana SayfaDizilerYasak Elma 117. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kumru'yla Çağatay'ın İlişkisini İfşa...

İlgili Postlar

Yasak Elma 117. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kumru’yla Çağatay’ın İlişkisini İfşa Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma, 117. yeni bölümüyle 25 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Çağatay’la Kumru’nun birlikte olduklarını ispat etmek için uğraşır. Bunu yapmak için Emir’den yardım alır. Emir, ikilinin buluştuğu eve kamera yerleştirir. Yıldız, onları izleyeceğini umarken Kumru gelip onunla konuşmak istediğini söyler. Çağatay’ın yanına giden kadın kim? Yasak Elma 117. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Kumru’yla Çağatay’ın ilişkisini ifşa ediyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Kumru’yla Çağatay’ın İlişkisini İfşa Ediyor!

Yasak Elma 117. bölüm 1. fragmanında; Yıldız’ın şampuan işi tutuyor. Sahneye çağrılan Yıldız, önce kocası Çağatay’ı kürsüye davet ediyor. Sonra örnek aldığını söylediği Kumru’yu davet ediyor. Doğan ise, durumu öğrenip Yıldız’ın kızını rezil etmeden yetişmeye çalışıyor. Ama Yıldız, basının ve misafirlerin önünde Çağatay’ın kendisini Kumru’yla aldattığını açıklıyor.

İşte Yasak Elma 117. bölüm 2. fragmanı…

 

YASAK ELMA 116. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender, Doğan’ın karısı olduğunu söyleyen Arzu’yla tanıştıktan sonra büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Gidip durumu Yıldız’a anlatır. Yıldız, hemen Kumru’ya kahve içmeye gidip Arzu’nun kim olduğunu öğrenir. Kumru, Arzu’nun babasının eski sevgilisi olduğunu söyler.

Doğan, Arzu’yla birlikte şirkete gider. Ender, Doğan’ın yanına gidip olanları ona anlatır. Doğan, Arzu’yla 7 yıldır birlikte olduklarını ve ayrıldıklarını evli olmadıklarını söyler. Ender, Arzu’nun neden kendisine böyle bir şey söylediğine anlam veremese de Doğan’a inanır.

Yıldız, Çağatay ile Kumru’nun birlikte olduğunu ispatlayacak konuşma kaydı veya fotoğraf bulması gerektiğini avukatından öğrenir. Yıldız, ses kaydı alır. Avukat o ses kaydının işe yaramayacağını, onları beraber samimi bir şekilde çekilmiş görüntülerin olması gerektiğini söyler.

Yıldız, mecburen Emir’i çağırıp ona durumu anlatıyor ve bu anlattıklarının aralarında kalmasını ister. Emir, bir fotoğrafçı tutuyor ve onları buluştukları eve girerken fotoğraflarını çektirir. O fotoğraflarda işe yaramayınca Yıldız, Emir’den eve girip içeri kamera yerleştirmesini ister.

Bu arada Kumru’yla uğraşmaya devam eder. Kozmetik işini patlattıktan sonra, onun milyonluk çantasının sahtesini bulur ve Emir’le birlikte Kumru’nun evine gidip o çantayı sahtesiyle değiştirir.

Davette Yıldız, Kumru’nun çantasının üzerine içecek döker. Firma, çantayı temizlemek için aldığında çantanın sahte olduğunu söyler. Kumru, kendilerine sahte çanta sattıkları için firmayı suçlar. Şirkette CEO seçimine Ender aday olur. Doğan ise, Arzu’yu aday olarak gösterir ve şirketin CEO’su Arzu olur.

Çağatay ile Kumru, evde buluşmak için randevulaşır. Yıldız, kameradan onları izlemek için hazırlanır. Önce Çağatay geliyor. Sonra içeri bir kadın girer. O sırada Kumru, Yıldız’ın yanına gelip onunla konuşması gerektiğini söyler. Çağatay’ın yanına giden kadın kim?

 Yasak Elma 117. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ender’in Oyununa Mı Geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler