Ana SayfaDizilerYasak Elma 117. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ender'in Oyununa Mı Geliyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 117. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ender’in Oyununa Mı Geliyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma, 116. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay’la Kumru’nun birlikte olduklarını ispat etmek için uğraşıyor. Bunu yapmak için Emir’den yardım alıyor. Emir, ikilinin buluştuğu eve kamera yerleştiriyor. Yıldız, onları izleyeceğini umarken Kumru gelip onunla konuşmak istediğini söylüyor. Çağatay’ın yanına giden kadın kim? Yıldız, Ender’in oyununa mı geliyor?

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Ender’in Oyununa Mı Geliyor?

Yasak Elma dizisinin 117. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender, Doğan’ın karısı olduğunu söyleyen Arzu’yla tanıştıktan sonra büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Gidip durumu Yıldız’a anlatıyor. Yıldız, hemen Kumru’ya kahve içmeye gidip Arzu’nun kim olduğunu öğreniyor. Kumru, Arzu’nun babasının eski sevgilisi olduğunu söylüyor.

YASAK ELMA 116. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Doğan, Arzu’yla birlikte şirkete gidiyor. Ender, Doğan’ın yanına gidip olanları ona anlatıyor. Doğan, Arzu’yla 7 yıldır birlikte olduklarını ve ayrıldıklarını evli olmadıklarını söylüyor. Ender, Arzu’nun neden kendisine böyle bir şey söylediğine anlam veremese de Doğan’a inanıyor.

Yıldız, Çağatay ile Kumru’nun birlikte olduğunu ispatlayacak konuşma kaydı veya fotoğraf bulması gerektiğini avukatından öğreniyor. Yıldız, ses kaydı alıyor. Avukat o ses kaydının işe yaramayacağını, onları beraber samimi bir şekilde çekilmiş görüntülerin olması gerektiğini söylüyor.

Yıldız, mecburen Emir’i çağırıp ona durumu anlatıyor ve bu anlattıklarının aralarında kalmasını istiyor. Emir, bir fotoğrafçı tutuyor ve onları buluştukları eve girerken fotoğraflarını çektiriyor. O fotoğraflarda işe yaramayınca Yıldız, Emir’den eve girip içeri kamera yerleştirmesini istiyor.

Bu arada Kumru’yla uğraşmaya devam ediyor. Kozmetik işinden sonra onun milyonluk çantasının sahtesini buluyor ve Emir’le birlikte Kumru’nun evine gidip o çantayı sahtesiyle değiştiriyor.

Davette Yıldız, Kumru’nun çantasının üzerine içecek döküyor. Firma, çantayı temizlemek için aldığında çantanın sahte olduğunu söylüyor. Kumru, kendilerine sahte çanta sattıkları için firmayı suçluyor. Şirkette CEO seçimine Ender aday oluyor. Doğan ise, Arzu’yu aday olarak gösteriyor ve şirketin CEO’su Arzu oluyor.

Çağatay ile Kumru, evde buluşmak için randevulaşıyor. Yıldız, kameradan onları izlemek için hazırlanıyor. Önce Çağatay geliyor. Sonra içeri bir kadın giriyor. O sırada Kumru, Yıldız’ın yanına gelip onunla konuşması gerektiğini söylüyor. Çağatay’ın yanına giden kadın kim?

Yasak Elma 116. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay İle Kumru’yu Görüntüleyebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler