Ana SayfaDizilerYasak Elma 116. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay İle Kumru'yu Görüntüleyebilecek...

İlgili Postlar

Yasak Elma 116. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay İle Kumru’yu Görüntüleyebilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 116. bölümüyle 18 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Çağatay’la Kumru’nun ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra doğruca avukata gider. Kimseye bir şey belli etmeden onların ilişkisini ispatlayacak deliller toplamaya başlar. Ender, Doğan’la çok güzel bir gece geçirir. Ertesi gün ona sürpriz yapmak için evine gittiğinde bir kadınla karşılaşır. Ender, Doğan’ın evli olduğunu öğrenir. Yasak Elma 116. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Çağatay ile Kumru’yu beraber görüntüleyebilecek mi?

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız Çağatay İle Kumru’yu Görüntüleyebilecek Mi?

Yasak Elma 116. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Çağatay’la Kumru’nun buluştuğu evin önüne fotoğraf çekmesi için adam tutuyor. Onları görüntüleyip rezil etmek için hazırlanıyor. Bakalım Yıldız’ın planı tutacak mı?

İşte Yasak Elma 116. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 115. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Çağatay’la Kumru’yu o evde buluştuğunu görür. Oradan ayrılıp hemen bir avukata gidip durumu anlatar. Avukat Yıldız’a isterse Çağatay’ın tüm mal varlığını elinden alabileceğini söyler. Yıldız ise, sadece onları rezil etmek ister. Yine de avukatın istediği delilleri toplamak için harekete geçer.

Yıldız, Çağatay’a soğuk davranır. Kumru’yu görmeye giden Yıldız, onun bir kozmetik markasının yüzü olduğunu öğrenir. Akşam onu ve babasını yemeğe davet eder. Çıkarken de Yıldız, kapının önündeki vazoyu bilerek düşürüp kırar.

Doğan, Yıldız’ın tavırlarından onun kocası ile kızının ilişkisini bildiğinden şüphelenir. Ama yardımcısı buna ihtimal dahi vermez. Doğan ile Kumru, Yıldız’lara yemeğe gelir. Yıldız, bir arkadaşının çok yakın arkadaşının kocasıyla ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve arkadaşının o kadının babasıyla evlendiğini söyler.

Herkes bu hikayeye gülüp geçer. Kumru, Çağatay’ı kıskanmaya başlar. Doğan, Çağatay’la görüşüp şirkete ortak olur. Ender ile de görüşmeye devam eder. Doğan, ortaklığı kutlamak için bir yemek düzenler. Yemeğe Kumru, sonradan katılır. Çağatay, sonradan gelen Kumru’nun erkek arkadaşıyla konuştuğunu görüp kıskanır.

Kumru, onu kıskandırmak için Çağatay’a kendisinin hayatına karışamayacağını söyleyip arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkar. Yıldız, Çağatay’ın telefonundan gerekli bilgilere ulaşıp o bilgileri avukatına verir.

Kumru’yu rezil etmek içinde Caner ve Emir’den yardım isteyip tanıtımı yapılacak kremlerin içine çamaşır suyu koydurur. Tanıtıma giden Kumru, herkesin yüzünün kızardığını görünce rezil olur.

O gece Doğan ile Ender çok eğlenir. Ender, Doğan’a aşık olmaya başlar. Doğan’a sürpriz yapmak kahve alıp onun evine gider. Orada genç güzel bir kadınla karşılaşır. Kadın, Ender’e Doğan’ın karısı olduğunu söyler. Ender, duydukları karşısında büyük şok yaşar.

Yasak Elma 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Doğan’ın Evli Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler