Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif'i Arayan Kişi Engin'in...

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif’i Arayan Kişi Engin’in Yaşadığını Söylüyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Yalancılar ve Mumlar, 3. bölümüyle 17 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif, Engin’in kendisini aradığını düşündüğü adreste garip kişilerle karşılaşır. İçeri girmeye çalışırken adamlar ona karşı çıkar. O sırada Yakup gelip Elif’i adamların elinden kurtarır. Ceyda, Yakup’un Elif’in sürekli çevresinde olmasından rahatsız olur. Onu bu konuda uyarır. Engin, Elif yokken eve girer. Yalancılar Ve Mumlar 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elif’i arayan kişi Engin’in yaşadığını söylüyor.

Pazar Dizileri 2021

Elif’i Arayan Kişi Engin’in Yaşadığını Söylüyor!

Yalancılar Ve Mumlar 3. bölüm 2. fragmanında; Elif’i arayan kişi kocasının yaşadığını söylüyor. Engin evdeyken Elif geliyor ve kocasının kokusunu hissediyor. O ise hemen saklanıyor. Elif, Yakup’un ne iş yaptığını merak edip soruyor. Oda, araştırmacı olduğunu söylüyor. Meliha’nın yasak ilişki yaşadığı kişinin oğlu peşini bırakmıyor. Şebnem ise, Hasan’ı başka kadınla öpüşürken yakalıyor.

İşte Yalancılar Ve Mumlar 3. bölüm 2. fragmanı…

YALANCILAR VE MUMLAR 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Elif ile arkadaşları birini öldürdüklerini zanneder. Ancak ceset ortadan kaybolur. Elif, kızından Şerife’nin dolabın içinde bir şey sakladığını öğrenir. Dolabın içinden Şerife’nin kızı çıkar. Şerife’nin bakıcısı olduğunu söylediği kızın onun kendi kızı olduğunu öğrenen Elif, kendisine yalan söylediği için onu işten kovar.

Daha sonra onun zor durumda kaldığı için bunu yaptığını düşünüp tekrar arayıp Şerife’yi işe alır. Engin, Şerife’nin Elif’i tekrar işe aldığını öğrenince sevinir. Elif’in elinden kızını ve paraları almak için Sumru’ya ilaç verdirmeye devam eder.

Cemre, babasının kendisini tanımasıyla çok mutlu olur. Şebnem, Hasan’ın kendisiyle çocuk yapmak istemesinin altında televizyon programı olduğunu bilmeden onun her istediğini yapar.

Elif, Şerife’nin Engin’in karısı olduğunu bilmeden kızını ona emanet eder. Yakup, sürekli Elif’in yakınlarında olmaya devam eder. Elif, Yakup’un yanındayken gizli numaradan aranır. Yakup, ona yardımcı olabileceğini arandığı adresi bulabileceğini söyler.

Elif, Yakup’tan bir adres öğrenir. Oraya tek başına gidip Engin’i orada bulmayı umar. Ama kapıyı başka adamlar açar. Elif, içeri girmeye çalışır. Ama adamlar onun içeri girmesine izin vermez.

Yalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Elif’e Yakalanıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler