Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Elif'e Yakalanıyor Mu?

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin Elif’e Yakalanıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Yalancılar ve Mumlar, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Elif, Şerife’nin dolabın içinde kendi kızını sakladığını görüyor ve onu işten kovuyor. Sonra üzülüp onu geri işe alıyor. Şerife, Sumru’ya ilaç vermeye devam ediyor. Yakup, Elif’le yakınlık kurup ona yardım etmiş gibi görünüyor. Dört kafadar öldürdükleri kişinin kaybolmasıyla polislere yakalanıyor. Yalancılar Ve Mumlar 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Engin, Elif’e yakalanıyor mu?

Pazar Dizileri 2021

Engin Elif’e Yakalanıyor Mu?

Yalancılar Ve Mumlar 3. bölüm 1. fragmanında; Elif, Engin’in kendisini aradığını düşündüğü adreste garip kişilerle karşılaşıyor. İçeri girmeye çalışırken adamlar ona karşı çıkıyor. O sırada Yakup gelip Elif’i adamların elinden kurtarıyor. Ceyda, Yakup’un Elif’in sürekli çevresinde olmasından rahatsız oluyor. Onu bu konuda uyarıyor. Engin, Elif yokken eve giriyor. O sırada Elif geliyor.

İşte Yalancılar Ve Mumlar 3. bölüm 1. fragmanı…

YALANCILAR VE MUMLAR 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif ile arkadaşları birini öldürdüklerini zannediyor. Ancak ceset ortadan kayboluyor. Elif, kızından Şerife’nin dolabın içinde bir şey sakladığını öğreniyor. Dolabın içinden Şerife’nin kızı çıkıyor. Şerife’nin bakıcısı olduğunu söylediği kızın onun kendi kızı olduğunu öğrenen Elif, kendisine yalan söylediği için onu işten kovuyor.

Daha sonra onun zor durumda kaldığı için bunu yaptığını düşünüp tekrar arayıp Şerife’yi işe alıyor. Engin, Şerife’nin Elif’i tekrar işe aldığını öğrenince seviniyor. Elif’in elinden kızını ve paraları almak için Sumru’ya ilaç verdirmeye devam ediyor.

Cemre, babasının kendisini tanımasıyla çok mutlu oluyor. Şebnem, Hasan’ın kendisiyle çocuk yapmak istemesinin altında televizyon programı olduğunu bilmeden onun her istediğini yapıyor.

Elif, Şerife’nin Engin’in karısı olduğunu bilmeden kızını ona emanet ediyor. Yakup, sürekli Elif’in yakınlarında olmaya devam ediyor. Elif, Yakup’un yanındayken gizli numaradan aranıyor. Yakup, ona yardımcı olabileceğini arandığı adresi bulabileceğini söylüyor.

Elif, Yakup’tan bir adres öğreniyor. Oraya tek başına gidip Engin’i orada bulmayı umuyor. Ama kapıyı başka adamlar açıyor. Elif, içeri girmeye çalışıyor. Ama adamlar onun içeri girmesine izin vermiyor.

 Yalancılar Ve Mumlar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Engin’in Asıl Amacı Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler