Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Engin'in Asıl Amacı Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Engin’in Asıl Amacı Anlaşılıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Yalancılar Ve Mumlar, 2. yeni bölümüyle 10 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif’e gizli numaradan gelen aramalar devam eder. Yakup, ona bu konuda yardım edeceğini söyler. Ama onunda amacının farklı olduğu anlaşılır. Dört arkadaş bir cinayete ortak olur. Ceyda, cesedin yerinde olmadığını Elif’e haber verir. Yalancılar ve Mumlar 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Engin’in asıl amacı anlaşılıyor.

Pazar Dizileri 2021

Engin’in Asıl Amacı Anlaşılıyor!

Yalancılar ve Mumlar 2. bölüm 2. fragmanında; Engin, Şerife’den kızı Sumru’ya ilaç vermesine devam etmesini istiyor. Ona eğer Sumru, hastanelik olmazsa Elif’in sigorta şirketinden gelen parayı almayacağını bildiğini söylüyor.

İşte Yalancılar Ve Mumlar 2. bölüm 2. fragmanı…

YALANCILAR VE MUMLAR 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Elif, kızı Sumru ile birlikte yaşar. Kocasının öldüğünü düşünen Elif’i gizli numaradan birisi arar ve onun ölmediğini düşünmeye başlar. Ceyda, Meliha ve Şebnem Elif’in her zaman yanında olan arkadaşlarıdır.

Elif, kızını okula bırakırken Yavuz ile tanışır. Yavuz, Elif’e özel bir ilgi gösterir ve onunla yemeğe çıkmak ister.  Elif, bir kafe işletir. Kızı birden ortadan kaybolur ve onu parkta oynarken bulur. Elif, parkta Şerife isimli bir kadınla tanışır.

Şerife, kendisinin çocuk bakıcısı olduğunu ve işinden ayrıldığını eğer isterse onun çocuğuna bakabileceğini söyler. Elif’de kabul eder. Dört arkadaş bir akşam baş başa birlikte vakit geçirmek ister.

Aslında Elif’in kocası Engin, ölmemiştir ve Şerife’yle iş birliği yapıp onun kızının yakınlarında olmasını ister. Elif, kızını Şerife’ye bırakıp arkadaşlarıyla dışarı çıkar. Şerife, Elif gittikten sona kapıyı aralık bırakır. Sumru’ya Engin’in verdiği ilaçtan içirip uyumasını sağlar.

Arkadaşları Elif’i kocasının öldüğüne inandırmak için Engin için bir cenaze töreni düzenler. Daha sonra Elif, eve erken gelir. Şerife, onun eve erken gelmesiyle telaşlanır. Elif, kızından evde başka birinin daha yaşadığını öğrenir.

Dolabında kapandığını gören Elif, kızını yatak odasına gönderip dolaba yönelir. Şerife, Elif’in dolabı açmasına engel olmak ister. Ama o dolabı açar. Elif, dolabın içinde kimi görür?

Yalancılar Ve Mumlar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dört Arkadaşın Öldürdüklerini Sandıkları…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler