Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dört Arkadaşın Öldürdüklerini Sandıkları...

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dört Arkadaşın Öldürdüklerini Sandıkları Kişi Kayboluyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Yalancılar Ve Mumlar, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Elif, kocasının öldüğünü zannediyor. Ama Elif, onun yaşadığını düşünüyor. Şerife, Elif’le parkta karşılaşıp onun kendisini kızının bakıcısı olarak almaya ikna ediyor. Elif, eve erken gelince dolapta birinin olduğunu fark ediyor. Yalancılar ve Mumlar 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Dört arkadaşın öldürdüklerini sandıkları kişi kayboluyor.

Pazar Dizileri 2021

Dört Arkadaşın Öldürdüklerini Sandıkları Kişi Kayboluyor!

Yalancılar ve Mumlar 2. bölüm 1. fragmanında; Elif’e gizli numaradan gelen aramalar devam ediyor. Yakup, ona bu konuda yardım edeceğini söylüyor. Ama onunda amacının farklı olduğu anlaşılıyor. Dört arkadaş bir cinayete ortak oluyor. Ceyda, cesedin yerinde olmadığını Elif’e haber veriyor. Elif, kocası Engin’i mi öldürdüğünü zannediyor?

İşte Yalancılar Ve Mumlar 2. bölüm 1. fragmanı…

YALANCILAR VE MUMLAR 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif, kızı Sumru ile birlikte yaşıyor. Kocasının öldüğünü düşünen Elif’i gizli numaradan birisi arıyor ve onun ölmediğini düşünmeye başlıyor. Ceyda, Meliha ve Şebnem Elif’in her zaman yanında olan arkadaşlarıdır.

Elif, kızını okula bırakırken Yavuz ile tanışıyor. Yavuz, Elif’e özel bir ilgi gösteriyor ve onunla yemeğe çıkmak istiyor.  Elif, bir kafe işletiyor. Kızı birden kayboluyor ve onu parkta oynarken buluyor. Elif, parkta Şerife’yle tanışıyor.

Şerife, kendisinin çocuk bakıcısı olduğunu ve işinden ayrıldığını eğer isterse onun çocuğuna bakabileceğini söylüyor. Elif’de kabul ediyor. Dört arkadaş bir akşam baş başa birlikte vakit geçirmek istiyor.

Aslında Elif’in kocası Engin, ölmemiştir ve Şerife’yle iş birliği yapıp onun kızının yakınlarında olmasını istiyor. Elif, kızını Şerife’ye bırakıp arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Şerife, Elif gittikten sona kapıyı aralık bırakıyor. Sumru’ya Engin’in verdiği ilaçtan içirip uyumasını sağlıyor.

Arkadaşları Elif’i kocasının öldüğüne inandırmak için Engin için bir cenaze töreni düzenliyor. Daha sonra Elif, eve erken geliyor. Şerife, onun eve erken gelmesiyle telaşlanıyor. Elif, kızından evde başka birinin daha yaşadığını öğreniyor.

Dolabında kapandığını gören Elif, kızını yatak odasına gönderip dolaba yöneliyor. Şerife, Elif’in dolabı açmasına engel olmak istiyor. Ama o dolabı açıyor. Elif, dolabın içinde kimi görüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler