Ana SayfaDizilerYargı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer'in İnci'yi Darp Ettiği Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Yargı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer’in İnci’yi Darp Ettiği Ortaya Çıkıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Yargı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin’in bulduğu fotoğrafla, oklar Metin’e çevriliyor. Mahkeme, Çınar’ın tutuklu yargılanmasına karar veriyor. Ceylin, İnci’nin öldürüldüğü evi buluyor. Zafer’in İnci’yi ölmeden önce darp ettiği ortaya çıkıyor. Ceylin, duyduğu gerçekle bir kez daha yıkılıyor.

Pazar Dizileri 2021

Zafer’in İnci’yi Darp Ettiği Ortaya Çıkıyor!

Yargı dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, İnci’nin arabasında bulduğu fotoğraftan sonra Ilgaz’ın üzerine yürüyüp kız kardeşini, babasının mı yoksa kardeşinin mi öldürdüğünü soruyor. Ilgaz, babasına gidip o fotoğrafın hesabını soruyor.

YARGI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Metin, İnci’ye burs verdiklerini o fotoğrafında o dernekte çekildiğini söylüyor. Ilgaz, babasının banka hesaplarını araştırıyor ve onun her ay düzenli olarak Ceylin’lerin oturduğu evin kirasının yarısını ödediğini öğreniyor.

Ilgaz, bunu da babasına soruyor. Ama Metin, sadece susuyor. Çınar, uyuşturucu mafyası tarafından tehdit edilip susması isteniyor. Eğer, susmazsa ailesi ve kız kardeşiyle tehdit ediliyor. Ceylin, Çınar ile konuşmaya gidiyor ve mahkeme öncesi ondan İnci’nin öldüğü adresi öğreniyor.

Ilgaz, Ceylin’i takip ediyor ve o adrese birlikte giriyorlar. Adreste oturanlar İnci’nin okuldan hocası çıkıyor. Ceylin, banyoya gidip onların diş fırçasını alıp DNA testi yaptırmak istiyor. Ilgaz, buna karşı çıkıyor. Ama Ceylin onu dinlemiyor.

Banyoda diş fırçalarını göremeyen İnci’nin hocası karısıyla birlikte apar topar yurt dışına kaçmak için yola çıkıyor. Pars acele edip Çınar’ı adliyeye sevk ediyor. Mahkeme oluyor ve Çınar, hakime sadece İnci’yi kendisinin öldürmediğini söylüyor.

Ama Çınar, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye sevk ediliyor. İnci’nin cesedinde Çınar’ın DNA sı çıkmıyor. Başka iki kişiye ait DNA çıkıyor. Pars, İnci’nin evinde geniş bir arama yaptırıyor. Ayrıca, İnci’nin babası Zafer ile eniştesinin o gece nerede olduğunu araştırmalarını istiyor.

İnci’nin öldüğü gece babasıyla eniştesinin evde olmadığı ortaya çıkıyor. Pars’ın eline DNA sonuçları gelince Zafer’i sorguya alıyor. Sorguyu Ceylin’de dinlemek istiyor ve suç olduğu için yanına Ilgaz’ı da alıyor.

İnci, ölmeden önce babası tarafından darp edildiği ortaya çıkıyor. Zafer, kızını darp ettiğini inkar ediyor. Ama İnci’nin mesaj kayıtlarından babasının kendisini uyuşturucuyla yakaladığı ve babasıyla büyük bir tartışma yaşadığı ortaya çıkıyor.

Ceylen, duyduklarından sonra fenalaşıyor. Ilgaz, onu kolundan tutup dışarı çıkartıyor. Ceylin’in eniştesi de mi bu cinayetin içinde? İnci’nin ölümüne kimler sebep oldu?

Yargı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’in Güvenini Kazanmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler