Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef’in son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonunda eleme potasına düşen altı yarışmacı, yarışmada kalabilmek için büyük bir mücadele verdi. İki etaptan oluşan eleme oyunlarının ilkini kazanan üç yarışmacı elenmekten kurtuldu. Geriye kalan üç yarışmacıdan biri elendi. MasterChef 6. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu?

MasterChef 6. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6…

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef’in eleme oyunu oynanmadan önce, yedeklerden ana kadroya girecek son yarışmacı da belirlendi. Rabia, yarışmaya yedeklerden giren son yarışmacı oldu. Bundan sonra MasterChef’te her hafta bir kişi elenecek ve eksilerek büyük finale gidilecek.

ELEME OYUNU!

MasterChef Türkiye 2021’in ekranlara gelen son bölümünde nefes kesen anlar yaşandı. Eleme gecesinde, hafta içi belirlenen eleme adayları; Milhan, Araz, Mustafa, Şükrü, Ateş ve Safanur mutfakta en iyi tabakları çıkarmak için mücadele verdi.

Şefler, altı eleme adayına fındık ürünü verdiler ve bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istediler. Altı yarışmacı MasterChef’te kalmak için en iyi tabağı yapmaya çalıştılar. Verilen sürenin bitiminde, şefler tadımlarını yapıp en iyi yemeği yapan üç yarışmacıyı açıkladı.

Eleme turunun ilk bölümünün en iyi yemeğini yapan Safanur oldu. Araz ikinci olurken Milhan’da üçüncü olarak yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantilediler.

ELEME TURUNUN İKİNCİ ETABI!

Eleme turunun ikinci etabına Mustafa, Şükrü ve Ateş kaldı. Somer şef bu üç yarışmacıdan kendi özel tarifi olan Limon Meringue Pie tatlısını yapmalarını istedi. Yarışmacılar tatlının tadımını yaptıktan sonra yemeği yapmaya başladılar.

Çok zor bir tatlı olan Limon Meringue Pie’yi yapmak için yarışmacılar oldukça zorlandı. Verilen sürenin bitiminde, her üç yarışmacıda yemeklerinde sorun yaşadı. Şefler, en az hatalı yemeği seçti ve günün en başarılı yemeğini yapan Ateş oldu.

Ateş, yarışmada en az bir hafta daha kalmaya hak kazandı. Geriye Mustafa ile Şükrü kaldı. MasterChef 6. haftanın elenen yarışmacısı Şükrü oldu. Şükrü’yü yedeklerden seçen Mehmet şef onun iyi bir şef olduğunu ve bu yoldan asla ayrılmamasını söyledi.

Şefler, Şükrü’nün bu kadar erken yarışmaya veda edeceğini beklemediklerini dile getirdiler ve tek tek Şükrü’ye sarılıp veda ettiler. Daha sonra arkadaşlarıyla da vedalaşan Şükrü, üzülerek yarışmaya veda etti.

MasterChef 7. haftasının kaptanlık oyunuyla bu akşam saat 20:00’da ekrana gelecek.

 MasterChef 6. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler