Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışması MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde kinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Takımlar farklı bir konseptle yarıştı. Kazanan takım haftanın dokunulmazlığının sahibi oldu. MasterChef 6. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

MasterChef 6. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Şefler haftanın 2. dokunulmazlık oyununda beş kıtadan yemekler yapılacağını açıkladı. Önce takım kaptanlarından yarışmacılarını ikişerli guruplara ayırmasını istedi. Her iki takımdan seçilen ikişerli gurup bir kıtanın yemeğini yapacak ve bitirdiği anda uyarı butonuna basacak. Uyarı butonundan sonra karşı takım yemeğini bitirmesi için bir dakika süre verilecek.

HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Takımlar ikişerli ayrıldı ve beş kıtanın yemekleri paylaştırıldı. Yemeği erken bitiren avantajını kullanıp karşı takıma bir dakika süre verildi ve o süre içinde guruplar yemeklerini bitirmeye çalıştı. Düello şeklinde yapılan oyunda Mavi takım 3-2 kazandı ve haftanın ikinci dokunulmazlığının da sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın 2. dokunulmazlığını kaybeden Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılara, hafta içinde oynanan oyunlardan kalan ürünler verildi.

Sıfır atık projesi kapsamında verilen bu ürünler ile yarışmacılar, yaratıcılıklarını kullanıp bir değerlendirme yemeği yaptılar. Verilen sürenin sonunda şefler, tadım yaptıkları tabaklardan üç yarışmacıyı öne çağırdı.

Mustafa, Safanur ve Burcu, en beğenilen yemekleri yapan isimler oldu. Şeflerin değerlendirmesine göre gecenin en iyi tabağını çıkaran Burcu, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan kırmızı takım kaptanı Burcu, eleme adayı olarak Mustafa’nın ismini verdi. Mustafa, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da eleme potasına düşmüş oldu.

Haftanın 4. eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar aralarında oylarını kullandı. En çok oyu alan Şükrü ile Ateş oldu. İki yarışmacının oyları eşit olunca, dün akşamki oyun gibi karar vermek yine Burcu’ya düştü.

Burcu, eşit puan alan Ateş ile Şükrü arasında bir seçim yapma durumunda kaldı ve kararı Şükrü’den yana oldu. Haftanın 4. eleme adayı Şükrü oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Araz, Milhan, Mustafa ve Şükrü oldu.

MasterChef 6. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler