Ana SayfaDizilerSadakatsiz 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Oğlu İçin Tekirdağ'a Geri Mi...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Oğlu İçin Tekirdağ’a Geri Mi Dönecek?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, kaza olayından sonra İstanbul’a taşınıyor. Bahar’ın düğünü için Tekirdağ’a gelen Asya, orada Ali’nin okulda işkence gördüğü videoyu izliyor. Asya, oğlu için Tekirdağ’a geri mi dönecek?

Çarşamba Dizileri 2021

Asya Oğlu İçin Tekirdağ’a Geri Mi Dönecek?

Sadakatsiz 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derin, arabayı uçurumdan aşağı sürüyor. Araba denize gömülüyor. Asya, önce kendisi denizden çıkıp sonra tekrar Derin’i kurtarmak için suya girip onu da kurtarıyor. Derin, sözde tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyor.

SADAKATSİZ 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu olaydan sonra Asya, Ali’yi de alıp İstanbul’a taşınıyor. Orada arkadaşlarıyla zaman zaman görüşüp güzel vakit geçiriyor. Hayatından çok memnun olan Asya’nın İstanbul’dan Tekirdağ’a dönmek gibi bir niyeti yoktur.

Ancak Bahar’ın düğünü için dönmek zorunda kalıyor. Asya, Bahar’ın düğününe giderken yolda bir arabanın kaza yaptığını görüyor ve gidip yanan arabadan adamı çıkartıp kalp masajı yapıyor.

Onu hastaneye kadar götürüp yaşadığından emin olduktan sonra düğüne dönüyor. Asya’yı gören Derin’in ailesi çok huzursuz oluyor. Gönül, kızının tekerlekli sandalyeye mahkum kalmasının suçlusu olarak Asya’yı görüyor.

Asya, Gönül’e yine kızını kurtarmak için hayatını tehlikeye atıp tekrar suya girip onu kurtardığını söylese de onları inandıramıyor. Öte yandan Volkan, Derin yürüyemediği için evliliğine devam ettirmek zorunda kalıyor.

Ama yinede İstanbul’a taşınıp Asya’yla barışma hayalleri kuruyor. Bahar’ın düğününden sonra Asya, Ali’nin okulda arkadaşları tarafından işkence edildiği videoyu seyrediyor. Derin, Asya’nın Bahar’ın düğününe geldiğini gazetelerden görüp sinir krizleri geçiriyor.

Gönül, Volkan’ın evini satılığa çıkarttığını öğreniyor. Volkan’a ulaşamayınca durumu kızına anlatıyor. Derin, annesine Volkan’sız yaşayamayacağını söyleyip onun bir şey yapmasını engelliyor.

Asya, Volkan ile buluşup Ali’nin yayınlanan videosunu izletiyor. Volkan’da videodan sonra çok kötü oluyor. Asya’yı sakinleştirmek için ona sarılıyor. Derin, kimse yokken ayağa kalkıp yürüyor. Sırf Volkan’ı, elinde tutabilmek için böyle bir numara yapıyor.

Bundan ailesinin bile haberi yoktur. Asya, işine gerip dönüp tekrar Tekirdağ’da yaşamaya mı başlayacak?

Sadakatsiz 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya’nın Hayatını Kurtardığı Kişi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler