Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut'u Ele Vermiyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut’u Ele Vermiyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Malik, tüm uyarılara rağmen madenin kapısını Murtaza’ya kapattırıyor. Davut’un babası ve dokuz arkadaşı madende can veriyor. Bir de üzerine kardeşini kaybeden Davut, intikam almak için Malik’in evine girip onu kızının gözü önünde vuruyor. Kanunsuz Topraklar 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülfem, Davut’u ele vermiyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gülfem Davut’u Ele Vermiyor!

Kanunsuz Topraklar 2. bölüm 1. fragmanında; Davut’un, Malik’i vurduğunu öğrenen annesi jandarmaya gidip onu kendisinin vurduğunu söylüyor. Ama Davut, Malik’i kendisinin vurduğunu onu vurduğu sırada Gülfem’in de orada olduğunu isterlerse ona da sorabileceklerini söylüyor. Gülfem ifadesinde, babasının vurulduğu gece Davut’u görmediğini söylüyor. Fikriye ise, tüm olanlardan babasının suçlu olabileceğini düşünüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 2. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Davut. babası ve arkadaşlarıyla gece mesaisi için madene iniyor. Gece yağmur yağmaya başlayınca madene su basıyor. Davut, durumu Murtaza’ya söyleyip hemen madeni tahliye etmeleri gerektiğini söylüyor.

Malik, arkadaşları ve ailesiyle evde eğlenirken Murtaza geliyor ve onu durumu anlatıyor. O ise, Murtaza’dan işçilerin madenden çıkmamaları için kapıları kapatmasını istiyor. İşçiler asansörle yukarı çıktıklarında kapının kapalı olduğunu görüyor.

Daha sonra asansör düşüyor ve bir çok kişi ölüyor. Davut’un babası da göçük altında kalıyor. Malik, işçilerin baş kaldırmasına neden olarak Davut’u görüyor. Yavuz’a, belediye başkanından adam istemesini ve Davut’un kaldığı evi boşaltmasını istiyor.

Davut’un annesi ve hasta kız kardeşi sokakta kalıyor. Şikayet için şehre giden Davut, göz altına alınıyor. Eve döndüğünde kız kardeşinin çok hasta olduğunu öğrenip onu hastaneye götürmeye çalışıyor.

Ancak Elif, yolda hayatını kaybediyor. Çolak, adamlarını gönderip Malik’i aldırıyor. Onu koruduğu için para istiyor. Malik Çolak’a, eğer Davut’u öldürürse ona on bin lira vereceğini söylüyor.

Yavuz’un aklına Ali’nin sevgilisinin söyledikleri geliyor ve Çolak’a Davut’un tutuklandığını söyleyip onu çiftliğin etrafından gönderiyor. Dışarıda Davut’un gelip Malit’i öldürmesini bekliyor. Kız kardeşini kaybeden Davut, silahını alıp Malik’in evine giriyor.

Malik’in odasına girdiğinde onunla karşılaşıyor. İlk silahı Malik ateşliyor. Daha sonra Davut, silahını ateşleyip Malik’i vuruyor. Seslere gelen Gülfem, babasını kanlar içinde yatarken görüyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler