Ana SayfaDizilerYargı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin'in Güvenini Kazanmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Yargı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’in Güvenini Kazanmaya Çalışıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı, 3. yeni bölümüyle 3 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İnci’nin arabasında bulunan fotoğraf ortalığı karıştırır. Ceylin’in kardeşi İnci ile Ilgaz’ın babası Metin’in samimi fotoğrafı sonrası olay iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Ceylin, Ilgaz’a sert tepki verince, kafası karışana Ilgaz soluğu babasının yanında alır. Gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan Ilgaz, babasına fotoğraftaki durumu sorar. Yargı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’in güvenini kazanmaya çalışıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Ceylin’in Güvenini Kazanmaya Çalışıyor!

Yargı 3. bölüm 2. fragmanında; Ilgaz, Ceylin’in kendisine güvenmek zorunda olduğunu söyleyip onun yanında olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Pars, Ilgaz’dan Ceylin’le mesafesini korumasını onunla kendisinin ilgilendiğini söylüyor. Çınar, mahkemeye çıkıyor. Ilgaz, umutsuzluğa kapılan Ceylin’e, kendisinin ne olursa olsun onun yanında olacağını söyleyip onu sakinleştirmeye çalışıyor.

İşte Yargı 3. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, yaşadığı şokla donup kalır. Ilgaz, onu kendisine getirmeye çalışır. Ceylin, Ilgaz’a bu durumda Çınar’ı savunamayacağını söyler. Daha sonra eve gidip acı haberi ailesine verir.

Annesi, İnci’nin ölmüş olabileceğini kabullenemez. İnci’nin babası da acı haberi alır. Üzerine kızının karşı tarafın avukatı olduğunu duyunca öfkeden deliye döner. Zafer, gidip kızının katilini bulması için avukat Yekta’yı tutar.

Ceylin, dosyadan bilgi alabilmek için Çınar’ın avukatlığına geri döner. Merve, karakola getirilir. İfadesinde İnci’nin kendisinde kalmak için geldiğini ancak kendisini idare etmesini isteyip gittiğini söyler.

İnci’nin kendisinden yaşça büyük bir sevgilisi olduğu ortaya çıkar. Otopside ise, İnci’nin cinsel ilişkiye girdiği ve darp edildiği anlaşılır. Mobese görüntülerinden ise, Çınar’ın cinayet işlendiği saatlerde babasının arabasıyla gittiği görülür.

Ceylin, İnci’nin odasını arayınca bir kutuda mücevherler, paralar ve bir araba anahtarı bulur. Pars, Çınar’ı mahkemeye çıkartma kararı verir. Çınar, kendisine geldiği notla susmaya devam etmesi istenilen bir not alır.

Ceylin, okulun garajında İnci’ye ait olan arabayı bulur. Ilgaz ona, hemen emniyete haber vermeleri gerektiğini söyler. Ama Ceylin, arabayı açıp içini arar. Arabanın içinde bir fotoğraf bulur.

Şok içinde fotoğrafı Ilgaz’a gösterir. İnci ile Metin’in yan yana çekilmiş fotoğrafını gören Ilgaz, büyük bir şok yaşar. Şimdi oklar Metin’e çevrilir.

Yargı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci’yi Öldüren Metin Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler