Ana SayfaDizilerYargı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci'yi Öldüren Metin Mi?

İlgili Postlar

Yargı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci’yi Öldüren Metin Mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin, Çınar’ı savunmaktan vazgeçiyor. Ancak, dosyayı incelemek için tekrar Çınar’ın savunma avukatı oluyor. Ceylin, İnci’nin odasında mücevherler, para ve bir araba anahtarı buluyor. Ilgaz ile birlikte arabayı buluyor. Arabanın içinden İnci ile Metin’in birlikte çekilmiş fotoğrafı çıkıyor. Yargı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İnci’yi öldüren Metin Mi?

Pazar Dizileri 2021

İnci’yi Öldüren Metin Mi?

Yargı 3. bölüm 1. fragmanında; İnci’nin arabasında bulunan fotoğraf ortalığı karıştırıyor. Ceylin’in kardeşi İnci ile Ilgaz’ın babası Metin’in samimi fotoğrafı sonrası olay iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Ceylin, Ilgaz’a sert tepki verince, kafası karışana Ilgaz soluğu babasının yanında alıyor. Gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışan Ilgaz, babasına fotoğraftaki durumu soruyor.

İşte Yargı 3. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin, yaşadığı şokla donup kalıyor. Ilgaz, onu kendisine getirmeye çalışıyor. Ceylin, Ilgaz’a bu durumda Çınar’ı savunamayacağını söylüyor. Daha sonra eve gidip acı haberi ailesine veriyor.

Annesi, İnci’nin ölmüş olabileceğini kabullenemiyor. İnci’nin babası da acı haberi alıyor. Üzerine kızının karşı tarafın avukatı olduğunu duyunca öfkeden deliye dönüyor. Zafer, gidip kızının katilini bulması için avukat Yekta’yı tutuyor.

Ceylin, dosyadan bilgi alabilmek için Çınar’ın avukatlığına geri dönüyor. Merve, karakola getiriliyor. İfadesinde İnci’nin kendisinde kalmak için geldiğini ancak kendisini idare etmesini isteyip gittiğini söylüyor.

İnci’nin kendisinden yaşça büyük bir sevgilisi olduğu ortaya çıkıyor. Otopside ise, İnci’nin cinsel ilişkiye girdiği ve darp edildiği anlaşılıyor. Mobese görüntülerinden ise, Çınar’ın cinayet işlendiği saatlerde babasının arabasıyla gittiği görülüyor.

Ceylin, İnci’nin odasını arayınca bir kutuda mücevherler, paralar ve bir araba anahtarı buluyor. Pars, Çınar’ı mahkemeye çıkartma kararı veriyor. Çınar, kendisine geldiği notla susmaya devam etmesi istenilen bir not alıyor.

Ceylin, okulun garajında İnci’ye ait olan arabayı buluyor. Ilgaz ona, hemen emniyete haber vermeleri gerektiğini söylüyor. Ama Ceylin, arabayı açıp içini arıyor. Arabanın içinde bir fotoğraf buluyor.

Şok içinde fotoğrafı Ilgaz’a gösteriyor. İnci ile Metin’in yan yana çekilmiş fotoğrafını gören Ilgaz, büyük bir şok yaşıyor. Şimdi oklar Metin’e çevriliyor.

 Yargı 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Metin Çınar’ın Katil Olduğuna İnanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler