Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Umay Affan'ı Vuracak Mı?

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Umay Affan’ı Vuracak Mı?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Uzak Şehrin Masalı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sonay, hem Affan’a Kürşat’ın Serhat olduğunu ispatlamak, hem de ona aşık olduğu için düğün yapmak istiyor. Kürşat, Umay’la çocuklarına zarar gelmemesi için düğünü kabul ediyor. Ama düğünün sonunda yaşadıkları aklına gelip düğünü terk ediyor. Uzak Şehrin Masalı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Umay, Affan’ı vuracak mı?

Pazar Dizileri 2021

Umay Affan’ı Vuracak Mı?

Uzak Şehrin Masalı 4. bölüm 1. fragmanında; Affan, mandırayı ateşe veriyor. Umay, yanan mandıranın içinde Melik’in olduğunu öğrendikten sonra silahını alıp Affan’ı vurmaya gidiyor. Durumu öğrenen Kürşat, Umay’ın peşinden gidiyor. Umay, Affan’a silahını doğrultup ateş ediyor.

İşte Uzak Şehrin Masalı 4. bölüm 1. fragmanı…

UZAK ŞEHRİN MASALI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Umay, Kürşat’la ilgili haberleri gördükten sonra onun karşısına çıkıp ona kim olduğunu soruyor. Kürşat, haberlerde yazanların doğru olduğunu ve ona neye inanmak istiyorsa ona inanmasını söylüyor.

Sonay, iyiden iyiye Kürşat’a aşık oluyor. Onun Umay’a ve Melik’e olan ilgisini anlayıp düğün yapıp Kürşat’ın Serhat olduğunu herkese inandırmak istiyor. Affan, Serhat’ın memleketteki akrabalarını bulmaya çalışıyor ve iki tane akrabasını bulup getiriyor.

Kürşat, Sonay’ın düğün yapma teklifini kabul etmiyor. Ama Sonay, bu düğünü yapmazlarsa Affan’ın Umay ve çocuklarına zarar vereceğini söyleyince Kürşat, düğünü kabul ediyor. Sonay, arabayı sattığı kişi tarafından evinde tacize uğrarken Kürşat yetişiyor.

Adamı dövüp bagaja atıyor. Götürdüğü yerde, ondan Sonay’dan uzak durmasını istiyor. Sonay’a arabasını alıp geri getiriyor. Düğün başlıyor ve Affan, Serhat’ın akrabalarıyla birlikte düğüne geliyor. Jandarmayı da çağırıp, Serhat’ın akrabalarına Kürşat’ı göstererek onun Serhat olup olmadığını soruyor.

Sonay araya girip Serhat’ın akrabalarını kovuyor. Serhat’ın akrabaları zaten onu tanıyamıyor. Affan, düğünde rezalet çıkarınca Jandarmalar onu alıp nezarete atıyor. Kürşat’ın, Sonay ile Umay, oynarken kendi düğünü aklına geliyor.

Hemen orayı terk ediyor. Sonay, düğünü dağıtıp ağlamaya başlıyor. Bu arada Kürşat’ın abisi gazetedeki haberden onun yerini buluyor. Umay, Kürşat’ın yanına gidip onun masum olduğuna inandığını söylüyor. Ondan gerçekleri kendisine anlatmasını isteyince Kürşat, anlatamayacağını söylüyor.

 Uzak Şehrin Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Affan Kürşat’ın Serhat Olmadığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler