Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Affan Kürşat'ın Serhat Olmadığını...

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Affan Kürşat’ın Serhat Olmadığını İspatlamaya Çalışıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı, 3. yeni bölümüyle 26 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Affan, Umay’ı kaybetmenin acısını yaşar. Sonay, Affan’ın Kürşat’ın peşini bırakmayacağını anlayıp onun kocası Serhat olduğunu herkese inandırmak için düğün yapmaya karar verir. Düğün dernek kurulur. Kürşat, mecbur kalıp Sonay’la evlenmeye razı gelir. Uzak Şehrin Masalı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Affan, Kürşat’ın Serhat olmadığını ispatlamaya çalışıyor.

Pazar Dizileri 2021

Affan Kürşat’ın Serhat Olmadığını İspatlamaya Çalışıyor!

Uzak Şehrin Masalı 3. bölüm 2. fragmanında; Affan, Serhat’ın akrabalarını bulmak için adamlarını görevlendiriyor. Murat, Affan’ın yanına gidip babasının annesinin yanına gelmediğini o adamın babası olmadığını söylüyor. Besime’nin Affan’dan olan oğlu hastalanıyor. Doktor onun da hastalığının Melik’in hastalığından olduğunu söylüyor. Düğün günü Affan, Serhat’ın akrabalarını bulup onun gerçekten Serhat olup olmadığını ispatlamaya çalışıyor.

İşte Uzak Şehrin Masalı 3. bölüm 2. fragmanı…

UZAK ŞEHRİN MASALI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Affan, Umay’ı tekrar eve götürmek için oğlunu kaçırılır. Kürşat, Melik’i Affan’ın evinden alıp Umay’a teslim eder. Affan, Kürşat’ı jandarmaya şikayet eder. Murat da, Affan’dan gelen paranın kesileceği endişesiyle, o adamın babası olmadığını söyler.

Kürşat’ı jandarmalar alıp götürür. Sonay, evdeki arabayı ve bileziklerini satıp Kürşat’a 20 yıldır kayıp kocası Serhat’ın kimliğini çıkartır. Jandarmalara o kimliği götürüp verir. Kürşat, Affan’ın oğlu ve karısına eziyet ettiği için evlerine gidip Melik’i aldığını söyler.

Jandarmalar Kürşat’ı serbest bırakır. Kürşat, Umay’a veda edip gider. Sınırda çatışma olduğunu gören Kürşat, geri döner. Melik’e söz verdiği kınalı kuzuyu da alır. Kınalı kuzuyu gören Melik çok mutlu olur.

Umay ile Sonay, mandırada sesler duyup oraya gider. Orada Kürşat’ı görüp mutlu olurlar. Kürşat, mandıranın çok işi olduğunu söyler. Aliye, oğlunun durumunu görüp Umay’la konuşmaya gider. Umay, Aliye’ye oğlundan boşanacağını söyler.

Aliye, isterse Besime’yi gönderebileceğini söyler. Umay’dan çok tepki alınca oracıkta fenalaşır. Kürşat, Aliye’yi sırtında taşır. Pavyonda eğlenen Affan, annesinin hastaneye kaldırıldığını öğrenir.

Affan, birden bire Serhat’ın nasıl ortaya çıktığından şüphelenip onun gizlice fotoğrafını çekip gazete de annesini kurtardığı için haber yapılmasını ister. Ayrıca onu araştırmaya başlar. Murat, gelip babasından özür diler. Daha sonra babasına gazetede çıkan haberleri gösterir.

Umay, Kürşat’ın kirlilerini almak için çantasını açar. Çantanın içinde yüklü para olduğunu görür. Kitabın arasından da Kürşat’ın karısını ve çocuğunu öldürdüğü haberlerin yazdığı gazete parçaları bulur. Kürşat’ın yanına giden Umay, onun kim olduğunu sorar.

Uzak Şehrin Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kürşat Sonay’la Evlenmek Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler