Ana SayfaDizilerSon Yaz 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Vuruluyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yağmur Vuruluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, 23. yeni bölümüyle 25 eylül cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yağmur, ne kadar çok sevse de Akgün’ü affetmez. Hapisten çıktıktan sonra ise, onu hiç tanımadığını düşünür. Selim, Sare’nin kendisinden istediklerini yapmak istemez. Ama Akgün için, onunla çalışmaya kendisini mecbur hisseder. Akgün ise, en yakın arkadaşı Soner’i satmak istemez. Son Yaz 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yağmur vuruluyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Yağmur Vuruluyor!

Son Yaz 23. bölüm 2. fragmanında; Selim, Soner ile Naz’ın birbirlerinden kopamadıklarını öğrenip öfkeden deliye dönüyor ve gidip Emel’e buna nasıl müsaade ettiğini soruyor. Soner ile Naz’ın gizlice evlendiğini duyan Yiğit, kızının şerefiyle oynadığı için Soner’e savaş açıyor. Büyük bir çatışma çıkıyor ve o çatışmada Yağmur vuruluyor. Akgün, yaralı Yağmur’u kucağına alıp hastaneye yetişmeye çalışıyor.

İşte Son Yaz 23. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Canan’ın ölümünden sonra Akgün ile Selam, bunun sorumlusu olan Halil Sadi’yi bulup öldürür. Daha sonra ikili onun cesedini birlikte gömer. Akgün, Selim’e annesini azmettirenin kim olduğunu sorar. Oda, gömdükleri kişinin olduğunu söyler.

Bu olaydan sonra, Canan’ın ölümüyle kendisini suçlayan Selim, kendisini öldürmek ister. Ama silah tutukluk yapar. Üç yıl boyunca memleketinde gözlerden uzak yaşamaya başlar. Yağmur, defalarca kez kardeşini öldürmek suçundan tutuklanan Akgün ile görüşmek ister.

Ama Akgün, Yağmur’dan kendisini unutmasını isteyip onunla görüşmez. Aradan üç yıl geçer. Sare, Selim’i memleketinde bulur ve ona karısının katilinin Halil Sadi olmadığını elindeki video ile ispatlamaya çalışır.

Ona, gizli bir görev teklif eder. Öte yandan hapisten kaçan Akgün ile babasını bulan Sare, onu da babasıyla tehdit edip gizli göreve girmesi için tehdit eder. Babasının onun elinde olan Akgün, mecburen Sare’nin teklifini kabul eder.

Halil Sadi, ortadan kaybolduktan sonra yerine kardeşi geçer. Kardeşi babasının işlerini devir alır ve düşmanlarının kızıyla Soner’i evlendirmek ister. Soner, Naz’la sevgili olduğu halde kan dökülmesin diye bu nişanı kabul eder.

Sare, Akgün’den o nişan törenine katılmasını ister. Selim, Akgün’ün işin içine girdiğini öğrenince Sare’nin teklifini kabul eder. Aslında Sare, Halil Sadi’nin öldürüldüğünü ortaya çıkartmak istemektedir.

 Son Yaz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim İle Akgün Büyük Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler