Ana SayfaDizilerSon Yaz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim İle Akgün Büyük Bir...

İlgili Postlar

Son Yaz 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim İle Akgün Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Son Yaz, yeni sezon 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sare, önce Akgün’ü alıyor. Sonra Selim’i memleketinde bulup ona iş teklif ediyor. Akgün’ü babasıyla tehdit eden Sare, ondan Halil Sadi’nin ailesine sızmasını istiyor. Selim’i ise, karısının katilinin başkası olduğuna inandırıp iş teklifini kabul ettiriyor. Son Yaz 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selim ile Akgün, büyük bir çıkmazın içine giriyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Selim İle Akgün Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Son Yaz 23. bölüm 1. fragmanında; Yağmur, ne kadar çok sevse de Akgün’ü affetmiyor. Hapisten çıktıktan sonra ise, onu hiç tanımadığını düşünüyor. Selim, Sare’nin kendisinden istediklerini yapmak istemiyor. Ama Akgün için, onunla çalışmaya kendisini mecbur hissediyor. Akgün ise, en yakın arkadaşı Soner’i satmak istemiyor. Selim ile Akgün, kendilerini büyük bir ikilemin içinde buluyor.

İşte Son Yaz 23. bölüm 1. fragmanı…

SON YAZ 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Canan’ın ölümünden sonra Akgün ile Selam, bunun sorumlusu olan Halil Sadi’yi bulup öldürüyor. Daha sonra ikili onun cesedini birlikte gömüyor. Akgün, Selim’e annesini azmettirenin kim olduğunu soruyor. Oda, gömdükleri kişinin olduğunu söylüyor.

Bu olaydan sonra, Canan’ın ölümüyle kendisini suçlayan Selim, kendisini öldürmek istiyor. Ama silah tutukluk yapıyor. Üç yıl boyunca memleketinde gözlerden uzak yaşamaya başlıyor. Yağmur, defalarca kez kardeşini öldürmek suçundan tutuklanan Akgün ile görüşmek istiyor.

Ama Akgün, Yağmur’dan kendisini unutmasını isteyip onunla görüşmüyor. Aradan üç yıl geçiyor. Sare, Selim’i memleketinde buluyor ve ona karısının katilinin Halil Sadi olmadığını elindeki video ile ispatlamaya çalışıyor.

Ona, gizli bir görev teklif ediyor. Öte yandan hapisten kaçan Akgün ile babasını bulan Sare, onu da babasıyla tehdit edip gizli göreve girmesi için tehdit ediyor. Babasının onun elinde olan Akgün, mecburen Sare’nin teklifini kabul ediyor.

Halil Sadi, ortadan kaybolduktan sonra yerine kardeşi geçiyor. Kardeşi babasının işlerini devir alıyor ve düşmanlarının kızıyla Soner’i evlendirmek istiyor. Soner, Naz’la sevgili olduğu halde kan dökülmesin diye bu nişanı kabul ediyor.

Sare, Akgün’den o nişan törenine katılmasını istiyor. Selim, Akgün’ün işin içine girdiğini öğrenince Sare’nin teklifini kabul ediyor. Aslında Sare, Halil Sadi’nin öldürüldüğünü ortaya çıkartmak istemektedir.

Son Yaz 22. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Canan’ın Ölümüyle Kara Ailesi Savruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler