Ana SayfaDizilerKardeşlerim 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Tüm Parasını Cemile'ye Kaptırıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Tüm Parasını Cemile’ye Kaptırıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asiye ile Doruk, Tolga yüzünden ayrılıyor. Şengül, Kadir’in parasını değerlendirmek için bir restoran açmayı teklif ediyor. Ama Cemile, sırf ablasıyla birlikte olmak için Kadir’in parasını çalıyor. Kardeşlerim 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, tüm parasını Cemile’ye kaptırıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Kadir Tüm Parasını Cemile’ye Kaptırıyor!

Kardeşlerim 21. bölüm 1. fragmanında; Doruk, eski haline dönüyor. Ömer, tekrar eski fakir hayatlarına döndükleri için isyan ediyor. Nebahat ile Akif’in arası bozuluyor. Ancak Nebahat, eline geçen kozu kullanıyor. Harika, ne kadar saklasa da otobüsle okula geldiği farkediliyor.

İşte Kardeşlerim 21. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1439339122771079175

KARDEŞLERİM 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asiye, Doruk’un Tolga ile samimi olduğunu gördükten sonra ondan ayrılıyor. Okulda herkes Asiye ile Doruk’un ayrıldığını konuşuyor. Kadir, Tolga’nın okula tekrardan geldiğini öğrenince onu uyarıyor.

Ondan, kardeşlerinden uzak durmasını yoksa onlar için her şeyi göze alabileceğini söylüyor. Cemile, evde kalmaya devam ediyor. Şengül, paranın çalınmaması için elinden geleni yapıyor.

Cemile, ablasını bulmak için evden çıkıyor. O gün bulamıyor. Ancak çok araştırınca onun bir eğlence mekanında çalıştığını öğreniyor. Onu bulup konuşuyor. Ablası Cemile’ye, istese de çalıştığı yerden ayrılamayacağını söylüyor.

Ona, çalıştığı yere borcu olduğunu öğrenen Cemile, evde gördüğü para dolu çantayı çalıp ablasıyla birlikte olmak istiyor. Ömer, annesine erzak alıp kapısına bırakıyor. Oradayken Harika’nın okul taksitinin ödenmediğini öğreniyor.

Abisinden o parayı Harika’nın okul taksiti için istiyor. Kadir de kabul ediyor ve Ömer, okula gidip o taksiti ödüyor. Harika ise, o parayı Tolga’nın ödediğini düşünüyor ve onun arkadaşlık teklifini kabul ediyor.

Kadir ile Şengül, restoranı kiralıyor. Anlaşma için Kadir, parayı almaya eve gidiyor. Cemile, ablasını kurtarmak ve onunla birlikte olmak için o parayı bulmak için eve giriyor. Orhan, Cemile’yi buyur ediyor.

Çay almak için mutfağa giden Cemile’nin dönemediğini gören Orhan, onu para dolu çantayı alırken görüyor. Cemile, Orhan’ı yere düşürüp paraları alıp kaçıyor. O sırada Kadir eve geliyor ve amcasını yerde yatarken buluyor.

Kardeşlerim 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Cemile’yi Hırsızlık Yaparken Yakalıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler