Ana SayfaDizilerMasterChef 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021’in 4. haftasında eleme heyecanı yaşandı. 6 eleme adayı iki etaplı bir eleme oyununa girdi. İlkinde başarılı olan 3 yarışmacı elenmekten kurtuldu. Geriye kalan üç yarışmacı 2. turda yarıştı ve aralarından bir yarışmacı elendi. MasterChef 4. hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 4. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 4. Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Hafta içi yapılan dokunulmazlık oyunlarının ikisini Kırmızı takım kaybetmişti ve 4 eleme adayı belirlenmişti. Mavi takım kaybettiği son dokunulmazlık oyunundan sonra iki yarışmacısı eleme potasına düşmüştü. 6 yarışmacı eleme oyunları için mutfaktaki yerlerini aldılar.

BİRİNCİ ELEME OYUNU!

İlk eleme oyununda şefler yarışmacılara pirinç verdiler ve bu ürünü kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istediler. Verilen 40 dakikalık süre sonunda en başarılı üç yarışmacı seçildi. Burcu, Hasan ve Azize, ilk turu geçerek en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

SON ELEME OYUNU!

Son eleme oyunu için Mustafa, Tunahan ve Ateş, mutfaktaki yerlerini aldı. Mehmet şef kendi imza yemeğini üç yarışmacıya tanıttı. Yemeğin yapımıyla ilgili ip uçlarını verip yarışmacılara tadım yaptırdı.

Verilen süre zarfında her üç yarışmacının da oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Sürenin bitimiyle şefler yemeklerin tadımını yaptı. Son eleme turunun en başarılı tabağını yapan Mustafa oldu. Mustafa, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

Geriye Tunahan ile Ateş kaldı. Her iki yarışmacının da tabaklarında eksiklikler vardı. Ateş, ikinci oldu ve elenmekten kurtuldu. Tunahan, eksik ürün sunduğu için elenen yarışmacı oldu.

ELENEN YARIŞMACI TUNAHAN OLDU!

MasterChef’in ana kadrosuna 5. yarışmacı olarak giren Tunahan, yarışmanın 4. haftasında ne yazık ki elendi. Sempatik tavırlarıyla arkadaşlarının ve şeflerin gönlünü kazanan Tunahan Ak, veda konuşması yapılırken göz yaşlarına hakim olamadı.

Şefler Tunahan’a, hayatında ümitsizliğe kapılmamasını ve onu her zaman arkasında olacaklarını söylediler. Tunahan, önlüğünü çıkartıp arkadaşlarıyla veda etmeye gitti. Onun erken vedası arkadaşlarını derinden üzdü. Tunahan, göz yaşları içinde stüdyodan uğurlandı.

MasterChef 4. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler