Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kürşat Sonay'la Evlenmek Zorunda...

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kürşat Sonay’la Evlenmek Zorunda Kalıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Umay, Kürşat’ın yaralarını sarıp onu jandarmalardan koruyor. Sonay, Kürşat’ı Affan’dan korumak için onun kayıp kocası olduğunu söylüyor. Affan Kürşat’ın fotoğrafını çekip gazetede yayınlatıyor. Umay, Kürşat’ın çantasındaki kupürlerini bulup ona kim olduğunu soruyor. Uzak Şehrin Masalı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kürşat, Sonay’la evlenmek zorunda kalıyor.

Pazar Dizileri 2021

Kürşat Sonay’la Evlenmek Zorunda Kalıyor!

Uzak Şehrin Masalı 3. bölüm 1. fragmanında; Affan, Umay’ı kaybetmenin acısını yaşıyor. Sonay, Affan’ın Kürşat’ın peşini bırakmayacağını anlayıp onun kocası Serhat olduğunu herkese inandırmak için düğün yapmaya karar veriyor. Düğün dernek kuruluyor. Kürşat, mecbur kalıp Sonay’la evlenmeye razı geliyor.

İşte Uzak Şehrin Masalı 3. bölüm 1. fragmanı…

UZAK ŞEHRİN MASALI 2. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Affan, Umay’ı tekrar eve götürmek için oğlunu kaçırılıyor. Kürşat, Melik’i Affan’ın evinden alıp Umay’a teslim ediyor. Affan, Kürşat’ı jandarmaya şikayet ediyor. Murat da, Affan’dan gelen paranın kesileceği endişesiyle, o adamın babası olmadığını söylüyor.

Kürşat’ı jandarmalar alıp götürüyor. Sonay, evdeki arabayı ve bileziklerini satıp Kürşat’a 20 yıldır kayıp kocası Serhat’ın kimliğini çıkartıyor. Jandarmalara o kimliği götürüp veriyor. Kürşat, Affan’ın oğlu ve karısına eziyet ettiği için evlerine gidip Melik’i aldığını söylüyor.

Jandarmalar Kürşat’ı serbest bırakıyor. Kürşat, Umay’a veda edip gidiyor. Sınırda çatışma olduğunu gören Kürşat, geri dönüyor. Melik’e söz verdiği kınalı kuzuyu da alıyor. Kınalı kuzuyu gören Melik çok mutlu oluyor.

Umay ile Sonay, mandırada sesler duyup oraya gidiyor. Orada Kürşat’ı görüp mutlu oluyorlar. Kürşat, mandıranın çok işi olduğunu söylüyor. Aliye, oğlunun durumunu görüp Umay’la konuşmaya gidiyor. Umay, Aliye’ye oğlundan boşanacağını söylüyor.

Aliye, isterse Besime’yi gönderebileceğini söylüyor. Umay’dan çok tepki alınca oracıkta fenalaşıyor. Kürşat, Aliye’yi sırtında taşıyor. Pavyonda eğlenen Affan, annesinin hastaneye kaldırıldığını öğreniyor.

Affan, birden bire Serhat’ın nasıl ortaya çıktığından şüphelenip onun gizlice fotoğrafını çekip gazete de annesini kurtardığı için haber yapılmasını istiyor. Ayrıca onu araştırmaya başlıyor. Murat, gelip babasından özür diliyor. Daha sonra babasına gazetede çıkan haberleri gösteriyor.

Umay, Kürşat’ın kirlilerini almak için çantasını açıyor. Çantanın içinde yüklü para olduğunu görüyor. Kitabın arasından da Kürşat’ın karısını ve çocuğunu öldürdüğü haberlerin yazdığı gazete parçaları buluyor. Kürşat’ın yanına giden Umay, onun kim olduğunu soruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler