Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Umay Affan'a Dönmeye Mecbur...

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Umay Affan’a Dönmeye Mecbur Mu Kalacak?

Fox TV’nin yeni iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı, 2. yeni bölümüyle 19 eylül pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Umay’ın kız kardeşi kocasının geri döndüğü için çok mutlu olur. Affan, Umay’ın peşinden gidiyor ve orada Kürşat’la karşılaşır. Kürşat, Affan’dan Umay ve çocuklarını korumaya çalışır. Kaçak durumunda olan Kürşat’ın yerini jandarmalar bulur. Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Umay, Affan’a dönmeye mecbur mu kalacak?

Pazar Dizileri 2021

Umay Affan’a Dönmeye Mecbur Mu Kalacak?

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Affan, Umay’ı geri getirmek için annesinden yardım istiyor. O da, Umay’la konuşup oğlunun kendisine bir şey yapmasından korktuğunu evine dönmesini istediğini söylüyor. Affan, Sonay’la da konuşup Umay’ın tüm yollarını tıkamaya uğraşıyor. Umay, Kürşat’ın geçmişiyle ilgili haberlerle şok oluyor.

İşte Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm 2. fragmanı…

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, senaryosunu ise Can Sinan’ın kaleme aldığı, Fox Tv’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı, 1. bölümüyle 12 Eylül Pazar günü ekrana geldi.

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİNİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıllardır kocası Affan’ın zulmüne evlatları için katlanan Umay için bu olay, bardağı taşıran son damla olur. O gece Demirkan Konağında yaşanan deprem, Umay’ın hayatındaki bütün taşları yerinden oynatır. Umay, çocuklarını da alıp evi terk eder.

Uzun zamandır kırgın olan ablası Sonay’ın yanına giden Umay, onun yanına sığınır. İki kız kardeş küskünlükleri bir tarafa bırakıp el ele verip aile yadigarı mandırayı yeniden çalıştırmaya başlayacaklardır.

UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU

Uzak Şehrin Masalı dizisinde, Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekmektedir. Ama Affan bir türlü durulmaz.

Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay çareyi, iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçmakta bulur. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi kalmaz.

Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girer, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi verir.

Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar bekler.

Uzak Şehrin Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Umay İle Kürşat Arasındaki…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler