Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Umay İle Kürşat Arasındaki...

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Umay İle Kürşat Arasındaki Gizli Sır Ne?

Fox TV’nin yeni iddialı dizisi Uzak Şehrin Masalı, 1. bölümüyle ekrana geldi. Çekimleri Kars’ta çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi usta oyuncular yer alıyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Umay ile Kürşat arasındaki gizli sır ne?

Barış Kılıç kimdir?

Aslıhan Güner Kimdir?

 Pazar Dizileri 2021

Umay İle Kürşat Arasındaki Gizli Sır Ne?

Uzak Şehrin Masalı dizisinin 19 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek olan 2. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Fragmanda; Umay’ın kız kardeşi kocasının geri döndüğü için çok mutlu oluyor. Affan, Umay’ın peşinden gidiyor ve orada Kürşat’la karşılaşıyor. Kürşat, Affan’dan Umay ve çocuklarını korumaya çalışıyor. Kaçak durumunda olan Kürşat’ın yerini jandarmalar buluyor. Affan mı Kürşat’ın yerini ihbar etti?

İşte Uzak Şehrin Masalı 2. bölüm 1. fragmanı…

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, senaryosunu ise Can Sinan’ın kaleme aldığı, Fox Tv’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı, 1. bölümüyle 12 Eylül Pazar günü ekrana geldi.

UZAK ŞEHRİN MASALI DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yıllardır kocası Affan’ın zulmüne evlatları için katlanan Umay için bu olay, bardağı taşıran son damla oluyor. O gece Demirkan Konağında yaşanan deprem, Umay’ın hayatındaki bütün taşları yerinden oynatıyor. Umay, çocuklarını da alıp evi terk ediyor.

Uzun zamandır kırgın olan ablası Sonay’ın yanına giden Umay, onun yanına sığınıyor. İki kız kardeş küskünlükleri bir tarafa bırakıp el ele verip aile yadigarı mandırayı yeniden çalıştırmaya başlayacaklardır.

UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU

Uzak Şehrin Masalı dizisinde, Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekmektedir. Ama Affan bir türlü durulmaz.

Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay çareyi, iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçmakta bulur. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi kalmaz.

Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girer, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi verir.

Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar bekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler