Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada'yla Evlenmek İstediğini Mi...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yla Evlenmek İstediğini Mi Açıklayacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bora, çalışanları toplayıp Ada’nın sevgilisinin kendisi olduğunu açıklıyor. Tuğçe, Ada ile Rüzgar’ın bir şeyler çevirdiğini anlayıp onlar hakkında araştırma yapıyor. Celal, Ada ile Rüzgar’ın takip aşamasının bittiğine dair raporu onlara ulaştırmak için evlerine gidiyor. Ada, Bora’yla birlikteyken Celal’i karşısında görünce şok oluyor. Baht Oyunu 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’yla evlenmek istediğini mi açıklayacak?

Salı Dizileri 2021

Bora Ada’yla Evlenmek İstediğini Mi Açıklayacak?

Baht Oyunu 14. bölüm 1. fragmanında; Celal, Bora’nın Ada’ya ‘sevgilim’ diyerek seslendiğini duyuyor. Nergis, Ada’yı Bora’dan uzaklaştırıp Rüzgar’la yakınlaştırmak istiyor ve Rüzgar’ı eve yemeğe davet ediyor. Öte yandan Tuğçe ile Rüzgar, ikiliyi ayırmak için el sıkışıyor. Bora, Ada’nın elinden tutup herkese bir şey açıklamak istediğini söylüyor.

İşte Baht Oyunu 14. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, Bora’nın bir önceki ilişkisinin yalan yüzünden bittiğini öğrendikten sonra onunla yapamayacağını söylüyor. Ama Bora, Ada’dan vazgeçmiyor. Ertesi gün iş yerine Ada’ya bir çiçek gönderiyor. Tüm çalışanlar Ada’nın bir sevgilisi olduğunu anlıyor ve kimin olduğunu merak etmeye başlıyorlar.

Konuşulanları duyan Bora, herkesi yanına çağırıp Ada’ya gelen çiçeği onun sevgilisinin gönderdiğini yani kendisinin onun sevgilisi olduğunu söylüyor. Tuğçe, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Ada’yı yanına çağırıp, kendisinin Bora’yı sevdiğini bildiği halde bunu yaptığı için onu hainlikle suçluyor.

Rüzgar, Ada’dan boşanmak istemiyor. Tuğçe, Ada ile Rüzgar’ın aynı avukatla görüştüğünü anlayıp aynı avukattan randevu alıyor. Avukatın boşanma avukatı olduğunu öğreniyor. Şirket, Ada ile Rüzgar’ın kimlik bilgilerinin eksik olduğunu anlayıp onlardan kimliklerini istiyor.

Ada, boşandıktan sonra yeni kimlikleri vereceklerini Rüzgar’a söylüyor. Nergis’de, Ada’nın ilk aşkının Rüzgar olduğunu öğrenip onunla tekrar yeğenini birleştirmek istiyor. Ada, Bora’yı kendisinden uzaklaştırmak için ailesinin inandığı kara bahtı ona anlatıyor. Bora’nın başına talihsizlikler geliyor.

Ada, Bora’yı başına gelenlerin kara bahttan olduğunu inandırmaya çalışıyor. Bora, eve hırsız girdiğini görüp bunun Ada’nın işi olduğunu zannedip hırsıza yardım ediyor. Ertesi gün evlerine gerçekten hırsız girdiğini öğrenince gidip hırsızları buluyor.

Ali ile birlikte hırsızlarla kavgaya tutuşuyor. Celal, Ada ile Rüzgar’ın evliliklerinin takip aşamasının onaylandığı dosyayı alıp onlara müjde vermek istiyor. Ama ikisine de ulaşamıyor. Ada, dayak yiyen Bora’ya evinde bakıyor. O sırada kapı çalıyor ve Ada, karşısında Celal’i görüyor. Bir de üzerine Bora, içeriden Ada’ya ‘sevgilim’ diyerek sesleniyor.

Baht Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Bora’yla Birlikte Celal’e Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler