Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Bora'yla Birlikte Celal'e Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Bora’yla Birlikte Celal’e Yakalanıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 13. yeni bölümüyle 14 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Ada’nın ne kadar üzgün olduğunu görür. O ne derse desin ondan ayrılmayı düşünmez. Ertesi gün iş yerine çiçek gönderir ve herkese o çiçeği Ada’nın sevgilisi yani kendisinin gönderdiğini söyler. Baht Oyunu 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada, Bora’yla birlikte Celal’e yakalanıyor.

Salı Dizileri 2021

Ada Bora’yla Birlikte Celal’e Yakalanıyor!

Baht Oyunu 13. bölüm 2. fragmanında; Ada ile Bora’nın sevgili olduğunu herkes öğreniyor. Tuğçe, Ada hakkında araştırma yapmaya başlıyor. Yasemin ise ablasıyla birlikte Ada’nın Bora’dan bir an evvel ayrılmasını istiyor. Bora ise, Ada’dan ayrılmak istemiyor. İkili aynı evdeyken kapı çalıyor ve Ada Celal’i karşısında görüyor. Ada’nın, yalanı ortaya çıkacak mı?

İşte Baht Oyunu 13. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin, Ali’ye evlenip ayrıldığını söyler. Ali, önce ona kızar. Ama sonra onu çok sevdiği için affeder. İkili, Ada ile Bora’yı baş başa bırakabilmek için bir oyun oynar. Selin’in Ali’yi kaçırdığı haberi gelir.

Ada ile Bora, onların peşinden gider. Selin, otel sahibi kadınla görüşüp onları aynı odaya yerleştirir. Peşlerinden Tuğçe ile Rüzgar’da otele gelir. Bora, Ada’yla birlikte yürüyüşe çıkar ve ikili orada yakınlaşır.

Ada’nın Bora’yı kaçırdığı haberi gelir. Aileleri onları bulmak için polise haber verir. Ertesi gün oteli polisler basar ve Bora ile Ada, kaçırılmadıklarını söyleyip polisleri gönderir. İkili sevgili olarak iş yerine döner.

Bora ile Ada, iş yerinde gizli gizli mesajlaşıp görüşür. Tuğçe, onların arasında bir şey olduğunu fark edip emin olmak için enselerinden ayrılmaz. Ada, boşanma protokolü hazırlayıp Rüzgar’a verir ve imzalamasını ister.

Rüzgar, Ada’dan ayrılmayı önce kabul etmez. Ama avukatı arayıp danışır ve sonra protokolü imzalar. Bora, Ada’yla aralarında bir şey olduğunu kimsenin anlamaması için büyük çaba gösterir.

Ada’ya bir not yazıp onu akşam yemeğine davet eder. Rüzgar, Yasemin’in yanına gidip Ada’nın kendisiyle zorla boşanmak istediğini söyleyip duygu sömürüsü yapar. Bora, Ada’ya çok romantik bir yemek organize eder. İkili dans edip yakınlaşır.

Ada, Bora’nın daha önceki ilişkisinin yalan yüzünden bittiğini öğrenir. Bora, Ada’ya onun kendisine yalan söylemeyeceğini söyler. Ada’da, Bora’ya göründüğü gibi olmadığını ve onu üzebileceğini söyleyip gider.

Baht Oyunu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Sevgilisi Olduğunu İlan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler