Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada'nın Sevgilisi Olduğunu İlan...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Sevgilisi Olduğunu İlan Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selin ile Ali, Bora ile Ada’yı bir araya getirmek için bir oyun oynuyor. Bora ile Ada, sevgili oluyor ve gizlice görüşmeye başlıyor. Bora, Ada’ya romantik bir yemek düzenliyor. Ada, Bora’nın daha önceden yalan yüzünden ilişkisinin bittiğini öğrenince geri adım atıyor. Baht Oyunu 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’nın sevgilisi olduğunu herkese ilan ediyor.

Salı Dizileri 2021

Bora Ada’nın Sevgilisi Olduğunu İlan Ediyor!

Baht Oyunu 13. bölüm 1. fragmanında; Bora, Ada’nın ne kadar üzgün olduğunu görüyor. O ne derse desin ondan ayrılmayı düşünmüyor. Ertesi gün iş yerine çiçek gönderiyor ve herkese o çiçeği Ada’nın sevgilisi yani kendisinin gönderdiğini söylüyor.

İşte Baht Oyunu 13. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selin, Ali’ye evlenip ayrıldığını söylüyor. Ali, önce ona kızıyor. Ama sonra onu çok sevdiği için affediyor. İkili, Ada ile Bora’yı baş başa bırakabilmek için bir oyun oynuyor. Selin’in Ali’yi kaçırdığı haberi geliyor.

Ada ile Bora, onların peşinden gidiyor. Selin, otel sahibi kadınla görüşüp onları aynı odaya yerleştiriyor. Peşlerinden Tuğçe ile Rüzgar’da otele geliyor. Bora, Ada’yla birlikte yürüyüşe çıkıyor ve ikili orada yakınlaşıyor.

Ada’nın Bora’yı kaçırdığı haberi geliyor. Aileleri onları bulmak için polise haber veriyor. Ertesi gün oteli polisler basıyor ve Bora ile Ada, kaçırılmadıklarını söyleyip polisleri gönderiyor. İkili sevgili olarak iş yerine dönüyor.

Bora ile Ada, iş yerinde gizli gizli mesajlaşıp görüşüyor. Tuğçe, onların arasında bir şey olduğunu fark edip emin olmak için enselerinden ayrılmıyor. Ada, boşanma protokolü hazırlayıp Rüzgar’a veriyor ve imzalamasını istiyor.

Rüzgar, Ada’dan ayrılmayı önce kabul etmiyor. Ama avukatı arayıp danışıyor ve sonra protokolü imzalıyor. Bora, Ada’yla aralarında bir şey olduğunu kimsenin anlamaması için büyük çaba gösteriyor.

Ada’ya bir not yazıp onu akşam yemeğine davet ediyor. Rüzgar, Yasemin’in yanına gidip Ada’nın kendisiyle zorla boşanmak istediğini söyleyip duygu sömürüsü yapıyor. Bora, Ada’ya çok romantik bir yemek organize ediyor. İkili dans edip yakınlaşıyor.

Ada, Bora’nın daha önceki ilişkisinin yalan yüzünden bittiğini öğreniyor. Bora, Ada’ya onun kendisine yalan söylemeyeceğini söylüyor. Ada’da, Bora’ya göründüğü gibi olmadığını ve onu üzebileceğini söyleyip yapamayacağını söyleyip gidiyor.

Baht Oyunu 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora İle Ada Sevgili Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler