Ana SayfaDizilerAda Masalı 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran İle Poyraz Kime Yakalanıyor?

İlgili Postlar

Ada Masalı 13. Bölüm Ön İzleme Yayında! Haziran İle Poyraz Kime Yakalanıyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haziran ile Poyraz, sevgili oluyor ve onların sevgili olduklarını tüm ada duyuyor. Batu ile İdil, ikiliyi ayırmak için iş birliği yapıyor. Poyraz, İdil’in yalan söylediğini anlıyor ve Haziran’la konuşup onlara bir oyun oynamaya karar veriyor. Ada Masalı 13. bölüm ön izleme yayınlandı. Haziran ile Poyraz, kime yakalanıyor?

Salı Dizileri 2021

Haziran İle Poyraz Kime Yakalanıyor?

Ada Masalı 13. bölüm ön izlemesinde; Herkese ayrıldıklarını söylemeye karar veren Haziran ile Poyraz, gizli gizli görüşmeye başlıyor. Poyraz ile Haziran, evde gizlice buluşmuşken birden kapı çalıyor. İkiliyi biri mi takip ediyor?

İşte Ada Masalı 13. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Poyraz, Haziran’a sürpriz yapıyor ve onu en sevdiği yere götürüyor. Orada ikili birbirlerini ayırmak isteyen insanların olabileceğini bildiklerini ve ne olursa olsun birbirlerinden ayrılmamaya söz veriyor.

Batu, İdil ile iş birliği yapıp el sıkışıyor. Poyraz ile Haziran’ın sevgili olduğunu tüm ada duyuyor. Batu, Yağmur’u konuşturup ondan Poyraz’ın geçmişte suç işleyip ceza evinde yattığını öğreniyor. Bununla ilgili delil bulmak için Aliye’nin yanına gidip adada düşündüğü huzur evi projesini sunuyor.

Kahvesine ilaç konulan Aliye, oracıkta uyuyor. Batu, Aliye’nin sandığından Poyraz’la annesinin fotoğrafını buluyor. O fotoğrafı alıp içine Poyraz’ın hapishanede yattığını yazıp Haziran’a gönderiyor.

Haziran, eline ulaşan zarfı Poyraz’a gösteriyor. Poyraz, 13 yaşındayken suçsuz yere nasıl hapse düştüğünü anlatıyor. Haziran, Poyraz’ın anlattıkları karşısında gözyaşlarına boğuluyor. Poyraz, bunu yapanın Batu olduğunu anlayıp ondan hesap sormaya gidiyor.

Haziran, yetişip ikiliyi ayırıyor. İdil, araya girip Batu’nun kendisi için bunu yaptığını söylüyor. Daha sonra Poyraz’a onu 20 yıldır sevdiğini itiraf ediyor. Onlar gittikten sonra Poyraz düşünüyor ve İdil’in gerçekte hasta olmadığını anlıyor.

Haziran’a, ayrılmalarını isteyenlere bir oynamayı teklif ediyor. O da kabul ediyor. İkili sevgili olmaya devam edecek. Ancak, herkes onların ayrıldığını düşünecek. Ama onlar gizli gizli görüşüp, onların ne yapacaklarını izleyecek.

 Ada Masalı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İdil Son Kozunu Da Kullanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler