Ana SayfaDizilerKazara Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Civan İyice Köşeye Sıkışıyor!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Civan İyice Köşeye Sıkışıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kazara Aşk, 10. yeni bölümüyle 9 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Civan, sırf şirketi almak için Şimal’le evlilik yalanı uydursa da ondan etkilenmeye başlar. En büyük aşkların nefretle başladığını söyleyen Civan, Şimal’e aşkını itiraf edecek mi? Kazara Aşk 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Civan, iyice köşeye sıkışıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Civan İyice Köşeye Sıkışıyor!

Kazara Aşk 10. bölüm 2. fragmanında; Vildan, Civan’ın hayatında başka kadın olduğunu öğreniyor. Durum Neval’in kulağına da gidiyor. Dursun, Nazlı’nın Civan’a aşık olduğunu söylerken duyuyor. Civan, bu kadar yalanın içinden nasıl sıyrılacak?

İşte Kazara Aşk 10. bölüm 2. fragmanı…

KAZARA AŞK 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Şimal, Civan’ın yalanını duyunca şok olur. Civan, Şimal’den şirketi alana kadar bu yalanı sürdürmesini ister. Oda, kabul etmez. Civan, şirkette babası olacağını haykırırken Nazlı’nın babası onu duyar ve kızının hamile olduğunu zanneder.

Nazlı, Civan’ın Şimal’i hamile bıraktığını öğrenince öfkeden deliye döner. Oda, bunun da bir oyun olduğunu söyleyip Nazlı’yı inandırır. Okan, Civan’ın kendisinden önce babasına torun vereceğini öğrenince şirketi kaybettiğini düşünmeye başlar.

Vildan, Okan’ın kendisine soğuk davranmasına anlam veremez. Onun üzgün olduğunu gören Şimal, Vildan ve Aslı’yla eğlenmeye dışarı çıkar. Orada özellikle alkolsüz içecek isterler. Ancak, garson yanlış anlayıp içeceklere alkol koyar.

Şimal, Vildan ve Aslı, o gece doyasıya eğlenir. Üçlü, sabaha karşı eve gelir. Neval ile Tahsin, onların içki içtiğini anlayıp çok kızar. Okan, işe gitmek istemez. Civan, kardeşini işe dönmesi için konuşmak için yanına gider.

İki kardeş içkiyi fazla kaçırır. Gittikleri mekanda kavga çıkar. Civan ile Okan, dayak yemiş ve sarhoş bir şekilde eve döner. Tahsin, oğullarıyla konuşup onları bir daha öyle görmek istemediğini söyler ve onları birlikte işe gönderir.

Tahsin ile Dursun ise, doğmamış torunları için aralarında tartışmaya bile başlar. Şimal’in hamile olduğunu duyanlar eve gelir. Kendi yöntemlerince Şimal üzerinde bir deney yaparlar ve onun hamile olmadığını söylerler.

Neval de sinirlenip Şimal’i doktora götürüp bunu ispatlamak ister. Aslı, bir doktor arkadaşını ayarlayıp Neval’e Şimal’in hamile olduğunu söylemesini ister. Oda, Şimal’in evliliğinin kurtulması için hamile olduğu yalanını söyleyip onu inandırır.

Civan’da, Nazlı’nın babasının hastalandığını öğrenip aynı hastaneye gider. Nazlı, Şimal’in gerçekten hamile olduğunu hastanede duyar. Şimal, Nazlı ile Civan’ı görünce onun Civan’dan hamile olduğunu düşünür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler