Ana SayfaDizilerKazara Aşk 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal'e Aşık Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Kazara Aşk 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’e Aşık Mı Oluyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kazara Aşk, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tahsin, Şimal’in hamilelik haberini alınca şirkete Civan’a vermek istiyor. Okan, bu işe bozulup işe gitmiyor. Neval, Şimal’i hastaneye götürüyor. Aslı sayesinde Neval, Şimal’in hamile olduğuna inanıyor. Nazlı, onları hastanede görüp konuştuklarını duyuyor. Şimal’de, Nazlı’nın hamile olduğunu zannediyor. Kazara Aşk 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Civan, Şimal’e aşık mı oluyor?

Perşembe Dizileri 2021

Civan Şimal’e Aşık Mı Oluyor?

Kazara Aşk 10. bölüm 1. fragmanında; Civan, sırf şirketi almak için Şimal’le evlilik yalanı uydursa da ondan etkilenmeye başlıyor. En büyük aşkların nefretle başladığını söyleyen Civan, Şimal’e aşkını itiraf edecek mi?

İşte Kazara Aşk 10. bölüm 1. fragmanı…

KAZARA AŞK 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şimal, Civan’ın yalanını duyunca şok oluyor. Civan, Şimal’den şirketi alana kadar bu yalanı sürdürmesini istiyor. Oda, kabul etmiyor. Civan, şirkette babası olacağını haykırırken Nazlı’nın babası onu duyuyor ve kızının hamile olduğunu zannediyor.

Nazlı, Civan’ın Şimal’i hamile bıraktığını öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Oda, bunun da bir oyun olduğunu söyleyip Nazlı’yı inandırıyor. Okan, Civan’ın kendisinden önce babasına torun vereceğini öğrenince şirketi kaybettiğini düşünmeye başlıyor.

Vildan, Okan’ın kendisine soğuk davranmasına anlam veremiyor. Onun üzgün olduğunu gören Şimal, Vildan ve Aslı’yla eğlenmeye dışarı çıkıyor. Orada özellikle alkolsüz içecek istiyorlar. Ancak, garson yanlış anlayıp içeceklere alkol koyuyor.

Şimal, Vildan ve Aslı, o gece doyasıya eğleniyor. Üçlü, sabaha karşı eve geliyor. Neval ile Tahsin, onların içki içtiğini anlayıp çok kızıyor. Okan, işe gitmek istemiyor. Civan, kardeşini işe dönmesi için konuşmak için yanına gidiyor.

İki kardeş içkiyi fazla kaçırıyor. Gittikleri mekanda kavga çıkıyor. Civan ile Okan, dayak yemiş ve sarhoş bir şekilde eve dönüyor. Tahsin, oğullarıyla konuşup onları bir daha öyle görmek istemediğini söylüyor ve onları birlikte işe gönderiyor.

Tahsin ile Dursun ise, doğmamış torunları için aralarında tartışmaya bile başlıyor. Şimal’in hamile olduğunu duyanlar eve geliyor. Kendi yöntemlerince Şimal üzerinde bir deney yapıyorlar ve onun hamile olmadığını söylüyorlar.

Neval de sinirlenip Şimal’i doktora götürüp bunu ispatlamak istiyor. Aslı, bir doktor arkadaşını ayarlayıp Neval’e Şimal’in hamile olduğunu söylemesini istiyor. Oda, Şimal’in evliliğinin kurtulması için hamile olduğu yalanını söyleyip onu inandırıyor.

Civan’da, Nazlı’nın babasının hastalandığını öğrenip aynı hastaneye gidiyor. Nazlı, Şimal’in gerçekten hamile olduğunu hastanede duyuyor. Şimal, Nazlı ile Civan’ı konuşurken duyuyor. Nazlı’nın Civan’dan hamile olduğunu düşünüyor.

Onları takip eden Şimal, Nazlı’nın hamile olduğu konuşulurken duyuyor. Civan, Nazlı ile Şimal arasında kalıyor.

Kazara Aşk 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal Civan’ın Yalanına Ortak Olmak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler