Ana SayfaDizilerBaş Belası 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek'i İşe Geri Döndürebilecek...

İlgili Postlar

Baş Belası 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’i İşe Geri Döndürebilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Baş Belası, 12. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahin, İpek’in istifa etmesine çok üzülür. Nazlı, İpek’in Şahin’e aşık olduğunu anlar. Onun Şahin gibi kaba saba biriyle işi olamayacağını söyler. Şahin, İpek’in peşinde dolanan adamın niyetini anlayıp onu uyarır. Baş Belası 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şahin İpek’i işe geri döndürebilecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Şahin İpek’i İşe Geri Döndürebilecek Mi?

Baş Belası 12. bölüm 2. fragmanında; Mehmet müdür, Nermin ile Doruk’un ilişkilerini öğreniyor. Sıla, Şahin’e İpek’le konuşup onu işe döndürmeye razı etmesini istiyor. Şantaj şebekesi, bir cinayet daha işleyip yanına da bir not daha bırakıyor. Şahin, katilin bıraktığı mesajla kendilerine meydan okuduğunu düşünüyor.

İşte Baş Belası 12. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1433019404468604930

BAŞ BELASI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Simge, bıçağını tam İpek’i öldürmek için çektiğinde Yener müdür gelip ona engel olur. Şahin, İpek’in başına bir şey geldiğinde şüphelenip evine gider. Yener’i orada görünce onun üzerine yürüyüp onun emniyetteki köstebek olduğunu anladığını söyler. Daha sonra Yener müdürün İpek’in hayatını kurtardığını öğrenir.

Aslında Yener müdür, bu şebekeyi çökertmek için gizlice şebekenin içine girmiştir. Şahin’in, işin içine girmesiyle tüm planı suya düşer. İpek ile Şahin, Simge’yi sorguya alır. Simge, onlara kafa tutup şebekeyle ilgili hiçbir şey anlatmaz.

Bu arada Şahin’in kız kardeşinin yerine koyduğu Sıla’yı kaçırtır. Şahin’i Sıla’yla tehdit edip eğer kendisini emniyetten kaçırmazsa kızın öleceğini söyler. Sıla’nın başına bir şey gelmesini istemeyen Şahin, İpek’le kusursuz bir plan yapıp Simge’yi emniyetten dışarı çıkartır.

Simge, doğruca patron bildiği kişinin yanına gider. Şahin’den aldığı anahtarları ona vereceği sırada takip edildiği anlaşılır. Asıl şebeke lideri Simge’yi öldürür. Diğer şebeke üyesi ise, kendisini şebekenin başıymış gibi intihar eder.

Şahin ile İpek, oraya gittiklerinde Simge ile şebeke lideri olduğu düşünülmesi istenen kişinin ölüsüyle karşılaşır. Yener müdüre, Şahin İpek’le yaptığı kusursuz planı anlatır. Onların bu planını herkesin bilip kendisinin bilmemesine Yener müdür çok bozulur.

İpek, istifasını Mehmet amire verir. Şahin, onun istifa etmesine üzülür. Şebeke çok geçmeden kaçırdıkları diğer kadını da öldürüp parka bırakır.

Baş Belası 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’i Kıskanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler