Ana SayfaDizilerKardeşlerim 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 19. Bölüm 1. Fragmanı...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 18. bölümüyle sezon finaline girmişti. Dizinin sezon finali bölümünde; Orhan, aldığı kurşun darbesiyle hayatta kalır. Ancak bacaklarını kullanamaz. Kadir, taksiciliğe başlar. Erhan, Akif’ten şantaj parası almaya Kadir’in taksisiyle gider. Akif, Erhan’ı öldürüp suçu Kadir’in üzerine yıkar. Kadir’in hapse düşmesiyle, kardeşleri ortada kalır. Kardeşlerim 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Dizinin 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Cumartesi Dizileri 2021

Kardeşlerim 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kardeşlerim dizisi 2. sezon 19. yeni bölümüyle 11 eylül cumartesi günü saat 20:00’da izleyicisiyle buluşacak. Dizinin 19. bölüm fragmanında; Doruk, babasının cinayet işlediğini öğrendikten sonra onunla yüzleşiyor. Kadir, hapse düştükten sonra kardeşleri yurda yerleşiyor. Emel, evlatlık verileceğini öğrenince binanın çatısına çıkıyor. Ayağı kayan Emel, çatıdan düşecek mi?

İşte Kardeşlerim 19. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1433470796748427265

 

KARDEŞLERİM 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Orhan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Olayı duyan Akif, hastaneye koşar. Ancak, sadece oğlunun kurtulduğunu, Orhan’ın oğlunun hayatını kurtardığını umursamaz. Orhan, ameliyattan çıkar. Ancak doktor, Orhan’ın bacaklarını hissetmediğini söyler. Orhan, tekerlekli sandalyeyle eve götürülür. Şengül, Akif beyin evindeki işine gider. Gitmeden Orhan’ın yanına Emel’i bırakır.

Akif’le konuşan Şengül, kocasının onun oğlunun canını kurtarıp kötürüm kaldığını, bunun bir tazminatı olması gerektiğini söyler. O ise, çocuklarının ikinci dönem harçlarını karşılayacağını harcın tazminattan daha fazla tuttuğunu söyleyip, Şengül’e para vermek istemez.

Hatta, Şengül’ü de işten kovar. Kadir, amcası üzülmesin diye hemen taksiciliğe başlar. Gündüz okulda, gece taksicilik yapmayı düşünür. Ev sahipleri ise Orhan’ın, kötürüm kaldığını öğrenip onları evden kovar.

Evi yıktırıp apartman yaptıracağını söyler. Doruk, Oğulcan ve Ömer, Tolga’nın yurt dışına gitmediğini öğrenir. Onu bulup arabaya bindirdikleri gibi, Akif’in çiftlik evine götürüp elini kolunu bağlar.

Her şeyi itiraf edene kadar ona göz dağı vermek ister. Tolga ise, elini ayağını çözüp oradan kaçmayı başarır. Akif, şantajcının parasını hazırlayıp istediği yere götürür. Erhan, her ihtimale karşı Akif’le arasında bir şey olursa suçu Kadir’in üzerine atmak için onun taksi durağına gidip arabasına biner.

Taksiden inmeden önce hard diski, taksinin koltuğunun içine saklar. Kadir’e de, 10 dakikaya kadar gelmezse yanına gelmesini ister. Erhan, elinde silahla Akif’in karşısına çıkar. O paralara bakarken Akif, Erhan’ın elindeki silahı alıp onu vurur.

Silah sesini duyan Kadir, oraya koşar. Kadir’i bayıltan Akif, onun eline silahı verip oradan kaçar. O anları Tolga, bire bir görür. Kadir, cinayete teşebbüsten tutuklanır. Şennur, evi boşaltıp çocuklarıyla birlikte kız kardeşinin evine gider.

Çocuklar ise, yetimhaneye gider. Tolga Doruk’a, Erhan’ı öldürenin babası olduğunu ve suçu Kadir’e attığını gözleriyle gördüğünü söyler. Doruk ise, duydukları karşısında donup kalır.

 Kardeşlerim Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Kadir’in Hapse Düşmesiyle Kardeşleri Ortada Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler