Ana SayfaDizilerKardeşlerim Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Kadir'in Hapse Düşmesiyle Kardeşleri Ortada Kalıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Kadir’in Hapse Düşmesiyle Kardeşleri Ortada Kalıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Orhan, aldığı kurşun darbesiyle hayatta kalıyor. Ancak bacaklarını kullanamıyor. Kadir, taksiciliğe başlıyor. Erhan, Akif’ten şantaj parası almaya Kadir’in taksisiyle gidiyor. Akif, Erhan’ı öldürüp suçu Kadir’in üzerine yıkıyor. Kadir’in hapse düşmesiyle, kardeşleri ortada kalıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kadir’in Hapse Düşmesiyle Kardeşleri Ortada Kalıyor!

Kardeşlerim dizisinin sezon finali bölümü, izleyenleri ekran başına kilitledi. Orhan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Olayı duyan Akif, hastaneye koşuyor. Ancak, sadece oğlunun kurtulduğunu, Orhan’ın oğlunun hayatını kurtardığını umursamıyor bile.

KARDEŞLERİM 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orhan, ameliyattan çıkıyor. Ancak doktor, Orhan’ın bacaklarını hissetmediğini söylüyor. Orhan, tekerlekli sandalyeyle eve götürülüyor. Şengül, Akif beyin evindeki işine gidiyor. Gitmeden Orhan’ın yanına Emel’i bırakıyor.

Akif’le konuşan Şengül, kocasının onun oğlunun canını kurtarıp kötürüm kaldığını, bunun bir tazminatı olması gerektiğini söylüyor. O ise, çocuklarının ikinci dönem harçlarını karşılayacağını harcın tazminattan daha fazla tuttuğunu söyleyip, Şengül’e para vermek istemiyor.

Hatta, Şengül’ü de işten kovuyor. Kadir, amcası üzülmesin diye hemen taksiciliğe başlıyor. Gündüz okulda, gece taksicilik yapmayı düşünüyor. Ev sahipleri ise Orhan’ın, kötürüm kaldığını öğrenip onları evden kovuyor.

Evi yıktırıp apartman yaptıracağını söylüyor. Doruk, Oğulcan ve Ömer, Tolga’nın yurt dışına gitmediğini öğreniyor. Onu bulup arabaya bindirdikleri gibi, Akif’in çiftlik evine götürüp elini kolunu bağlıyor.

Her şeyi itiraf edene kadar ona göz dağı vermek istiyor. Tolga ise, elini ayağını çözüp oradan kaçmayı başarıyor. Akif, şantajcının parasını hazırlayıp istediği yere götürüyor. Erhan, her ihtimale karşı Akif’le arasında bir şey olursa suçu Kadir’in üzerine atmak için onun taksi durağına gidip arabasına biniyor.

Taksiden inmeden önce hard diski, taksinin koltuğunun içine saklıyor. Kadir’e de, 10 dakikaya kadar gelmezse yanına gelmesini istiyor. Erhan, elinde silahla Akif’in karşısına çıkıyor. O paralara bakarken Akif, Erhan’ın elindeki silahı alıp onu vuruyor.

Silah sesini duyan Kadir, oraya koşuyor. Kadir’i bayıltan Akif, onun eline silahı verip oradan kaçıyor. O anları Tolga, bire bir görüyor. Kadir, cinayete teşebbüsten tutuklanıyor. Şennur, evi boşaltıp çocuklarıyla birlikte kız kardeşinin evine gidiyor.

Çocuklar ise, yetimhaneye gidiyor. Tolga Doruk’a, Erhan’ı öldürenin babası olduğunu ve suçu Kadir’e attığını gözleriyle gördüğünü söylüyor. Doruk ise, duydukları karşısında donup kalıyor.

 Kardeşlerim 18. Bölüm 2. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Kadir Her Şeye Rağmen…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler