Ana SayfaDizilerBaş Belası 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İpek'i Kıskanıyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’i Kıskanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Baş Belası, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yener müdür İpek’i, Simge’nin elinden kurtarıyor. Simge, Sıla’yı kaçırtıp Şahin’i tehdit ediyor. Ondan kendisini emniyetten çıkarmasını istiyor. İpek ile Şahin, yaptıkları planla Simge’yi takip ediyor. Simge ölüyor. Ama şebeke cinayetlerine devam ediyor. Baş Belası 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şahin İpek’i kıskanıyor.

Cuma Dizileri 2021

Şahin İpek’i Kıskanıyor!

Baş Belası 12. bölüm 1. fragmanında; Şahin, İpek’in istifa etmesine çok üzülüyor. Nazlı, İpek’in Şahin’e aşık olduğunu anlıyor. Onun Şahin gibi kaba saba biriyle işi olamayacağını söylüyor. Şahin, İpek’in peşinde dolanan adamın niyetini anlayıp onu uyarıyor.

İşte Baş Belası 12. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1431365730361036809

BAŞ BELASI 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Simge, bıçağını tam İpek’i öldürmek için çektiğinde Yener müdür gelip ona engel oluyor. Şahin, İpek’in başına bir şey geldiğinde şüphelenip evine gidiyor. Yener’i orada görünce onun üzerine yürüyüp onun emniyetteki köstebek olduğunu anladığını söylüyor. Daha sonra Yener müdürün İpek’in hayatını kurtardığını öğreniyor.

Aslında Yener müdür, bu şebekeyi çökertmek için gizlice şebekenin içine girmiştir. Şahin’in, işin içine girmesiyle tüm planı suya düşüyor. İpek ile Şahin, Simge’yi sorguya alıyor. Simge, onlara kafa tutup şebekeyle ilgili hiçbir şey anlatmıyor.

Bu arada Şahin’in kız kardeşinin yerine koyduğu Sıla’yı kaçırtıyor. Şahin’i Sıla’yla tehdit edip eğer kendisini emniyetten kaçırmazsa kızın öleceğini söylüyor. Sıla’nın başına bir şey gelmesini istemeyen Şahin, İpek’le kusursuz bir plan yapıp Simge’yi emniyetten dışarı çıkartıyor.

Simge, doğruca patron bildiği kişinin yanına gidiyor. Şahin’den aldığı anahtarları ona vereceği sırada takip edildiği anlaşılıyor. Asıl şebeke lideri Simge’yi öldürüyor. Diğer şebeke üyesi ise, kendisini şebekenin başıymış gibi intihar ediyor.

Şahin ile İpek, oraya gittiklerinde Simge ile şebeke lideri olduğu düşünülmesi istenen kişinin ölüsüyle karşılaşıyor. Yener müdüre, Şahin İpek’le yaptığı kusursuz planı anlatıyor. Onların bu planını herkesin bilip kendisinin bilmemesine Yener müdür çok bozuluyor.

İpek, istifasını Mehmet amire veriyor. Şahin, onun istifa etmesine üzülüyor. Şebeke çok geçmeden kaçırdıkları diğer kadını da öldürüp parka bırakıyor.

Baş Belası 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şahin İpek’in Hayatını İkinci Kez…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler