Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat'ın Yeni Ortağı Kim?

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat’ın Yeni Ortağı Kim?

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 12. yeni bölümüyle 30 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz, Fırat’ı çok kırdığını anlayıp onunla konuşup gönlünü almaya çalışır. Fırat ise, Naz’ı affetmez. Sultan’ın karşısına eski eşi çıkar. Ama Sultan onu kovar. Aşkın Tarifi 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat’ın yeni ortağı kim?

2021 Pazartesi Dizileri

Fırat’ın Yeni Ortağı Kim?

Aşkın Tarifi 12. bölüm 2. fragmanında; Fırat, tat alma duyusunu kaybettiğini itiraf ediyor. Bunu duyan Sultan, üzülüp Fırat’ı affediyor. Naz, Fırat’ın bu şekilde işte çalışamayacağını üşünüyor. Ancak onu restoranda görünce çok şaşırıyor. Fırat Naz’a, restoranda çalışacağını söyleyip ona yeni ortağını takdim ediyor. Yeni ortak Sultan hanım mı?

İşte Aşkın Tarifi 12. bölüm 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Naz, Taylan’dan aldığı dosyayı alıp doğruca Sultan’a götürür. Fırat’ın ve onların amaçlarının ne olduğunu sorar. Sultan, Fırat’ın o parayı eski kocasından aldığını öğrenince şok olur. Hemen Fırat’ı evinden kovar.

Fırat, valizini alıp evden ayrılır ve restoranda kalmaya başlar. Bu arada yiyeceklerinin tadını alamamaya başlar ve bu durumu herkes den saklar. Gizlice doktora gidip muayene olur. Doktor bu rahatsızlığının düşmesinden kaynaklı olabileceğini, kalıcı da olabileceğini söyler.

Ergin ile Şebnem, sevgili olur. Taylan, Bora ile Sevi’yi el ele Sultan’ın restoranında görür. Fırat, rahatsızlığını öğrenip dışarı çıkar. Naz’ın kendisini takip ettiğini fark edip başka bir kadınla samimi tavırlar sergileyip onu kıskandırmaya çalışır.

Bunda da başarılı olur ve Naz, Fırat’ın hayatında başka bir kadın olduğunu düşünmeye başlar. Öte yandan Hazım, Sultan’dan hoşlandığını Feza’ya itiraf eder. Sultan’a rakip mahallede bir restoran açılır.

Herkes o kebapçıya akın eder. Gülendam, kılık değiştirip o restorana gidip kebabı yer ve kendi tariflerinin aynısı olduğunu anlar. Fırat, tat duyusunu kaybettiği için teyzesinin defterini Sevi’den kendisine gizlice getirmesini ister.

Sultan, gizli tarifinin çalındığını düşünüp tarifi yazdığı defteri arar. Ama defteri yerinde bulamaz. Sultan, Hazım’dan o restoranı kimin açtığını öğrenmesini ister. Naz, soğan çorbası yapıp tüm personeli toplar.

Tüm personelin önünde Fırat’ın, iki tabağı tatmasını ister. Fırat, çorbaları korkarak tadar.

 Aşkın Tarifi 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ın Son Yaptığını Affedemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler