Ana SayfaDizilerKalp Yarası 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe'nin Arası Düzeliyor...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe’nin Arası Düzeliyor Mu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 9. yeni bölümüyle 30 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’nin de kendisini sevdiğini anlayıp artık ona güvenmek ister. Azade, Leman’ı memleketine göndermek ister. Ayşe ile Ferit’in tam arası düzelmişken Baha, Ferit’in yanına gidip ona gönül meselesiyle ilgili gerçekleri anlatmak istediğini söyler. Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit ile Ayşe’nin arası düzeliyor mu?

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit İle Ayşe’nin Arası Düzeliyor Mu?

Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanında; Hande, Ferit’in Ayşe’ye aşık olduğunu anlıyor. Baha, Hande’ye kendisinin Ayşe’yi kazanmak için verdiği savaştan vazgeçtiğini, onunda kaybettiğini kabul etmesini istiyor. Yaman ile Betül, evlenmeye karar veriyor. Adnan, Azade’yi arayıp Yaman’a kız istemeye gideceklerini söylüyor. Ayşe ile Ferit’in arası düzelmiş gibi görünürken Hande, hala kendisini Ferit’in affedeceğini düşünüyor.

İşte Kalp Yarası 9. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1430996047413792772

KALP YARASI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Sinan, babasının kendisine attığı tokattan sonra o gün eve gitmez. Onun eve gelmemesiyle Leman, Sinan’ın eski nişanlısının yanında olduğunu düşünüp ertesi gün kocasıyla kavga eder.

Ferit, Baha’nın kendisini kurtaran kişi olduğunu zannedip onunla konuşur. Baha, ona kendisini Cesur ismiyle tanıtır. Ferit, Baha’nın para teklifini kabul etmeyeceğini düşünerek onu şoför olarak işe alır.

Ayşe, Baha’yı karşısında görünce, birde onun konakta kalacağını öğrenince çok huzursuzlanır. Hande, Yaman’la buluşup önce ona yakınlaşır. Sonra da onu aşağılar. Yaman, Hande’ye sinirlenip Betül’e evlenme teklifi eder.

Ferit, Ayşe’nin artık şoförle gidip gelmesini ister. Ebru, Leman’la konuştuktan sonra hastanelik olur. Bu durumu Sinan’da öğrenir. Bunun üzerine Azade’de, Ebru ile konuşmaya gider ve ondan şehri terk etmesini ister.

Ebru’nun oğlu Cenk’ten hoşlanan Müge, annesinin yaptığını öğrenip çok üzülür. Hastaneye gidip Ebru’dan özür dilemek ister. Kızının dışarı çıkıp Cenk’le buluşacağını düşünen Leman, Müge’nin yaz okuluna gitmesini engeller.

Müge, Ayşe’den kendisini dışarı çıkarması için yardım ister. Oda, onu hastaneye götürür. Müge’yi bıraktıktan sonra Baha, Ayşe’yi kaçırmaya çalışır. Ayşe, Baha’ya kendisini ondan kimin koruyacağını, o tacizcilerden ne farkı kaldığını söyler.

Baha, Ayşe’yi arabadan indirir. O sırada Müge, Cenk’in motosikletiyle eve dönerken kaza geçirir. Ayşe, Müge’nin yanına gitmek için taksi bulamaz. Yoldan geçen Yaman onu görüp gideceği yere götürür.

Ferit, Ayşe’yi Yaman’ın arabasıyla geldiğini görünce Hande’nin ihaneti aklına gelir. Evde, büyük bir kıyamet kopar. Herkes Ayşe’yi suçlar. Ama Ayşe, Müge’yi ele vermez. Ayşe, Ferit’in peşinden gidip ondan kendisine güvenmesini ister. Sonra Ferit’e sarılıp onu öper. O anları Hande, uzaktan izleyip kahır olur.

Kalp Yarası 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baha Ferit’e Gerçekleri Anlatacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler