Ana SayfaDizilerKalp Yarası 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baha Ferit'e Gerçekleri Anlatacak Mı?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baha Ferit’e Gerçekleri Anlatacak Mı?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Baha, kendisini Ferit’e Cesur olarak tanıtıyor. Ferit, Baha’nın kendisini kurtardığını düşünüp onu şoför olarak işe alıyor. Baha, Ayşe’yi kaçırmaya çalışıyor. Ayşe, Müge’yi annesinden gizli dışarı çıkarınca işler karışıyor. Kalp Yarası 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Baha, Ferit’e gerçekleri anlatacak mı?

2021 Pazartesi Dizileri

Baha Ferit’e Gerçekleri Anlatacak Mı?

Kalp Yarası 9. bölüm 1. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin de kendisini sevdiğini anlayıp artık ona güvenmek istiyor. Azade, Leman’ı memleketine göndermek istiyor. Ayşe ile Ferit’in tam arası düzelmişken Baha, Ferit’in yanına gidip ona gönül meselesiyle ilgili gerçekleri anlatmak istediğini söylüyor.

https://twitter.com/i/status/1429916188570755072

KALP YARASI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinan, babasının kendisine attığı tokattan sonra o gün eve gitmiyor. Onun eve gelmemesiyle Leman, Sinan’ın eski nişanlısının yanında olduğunu düşünüp ertesi gün kocasıyla kavga ediyor.

Ferit, Baha’nın kendisini kurtaran kişi olduğunu zannedip onunla konuşuyor. Baha, ona kendisini Cesur ismiyle tanıtıyor. Ferit, Baha’nın para teklifini kabul etmeyeceğini düşünerek onu şoför olarak işe alıyor.

Ayşe, Baha’yı karşısında görünce, birde onun konakta kalacağını öğrenince çok huzursuzlanıyor. Hande, Yaman’la buluşup önce ona yakınlaşıyor. Sonra da onu aşağılıyor. Yaman, Hande’ye sinirlenip Betül’e evlenme teklifi ediyor.

Ferit, Ayşe’nin artık şoförle gidip gelmesini istiyor. Ebru, Leman’la konuştuktan sonra hastanelik oluyor. Bu durumu Sinan’da öğreniyor. Bunun üzerine Azade’de, Ebru ile konuşmaya gidiyor ve ondan şehri terk etmesini istiyor.

Ebru’nun oğlu Cenk’ten hoşlanan Müge, annesinin yaptığını öğrenip çok üzülüyor. Hastaneye gidip Ebru’dan özür dilemek istiyor. Kızının dışarı çıkıp Cenk’le buluşacağını düşünen Leman, Müge’nin yaz okuluna gitmesini engelliyor.

Müge, Ayşe’den kendisini dışarı çıkarması için yardım istiyor. Oda, onu hastaneye götürüyor. Müge’yi bıraktıktan sonra Baha, Ayşe’yi kaçırmaya çalışıyor. Ayşe, Baha’ya kendisini ondan kimin koruyacağını, o tacizcilerden ne farkı kaldığını söylüyor.

Baha, Ayşe’yi arabadan indiriyor. O sırada Müge, Cenk’in motosikletiyle eve dönerken kaza geçiriyor. Ayşe, Müge’nin yanına gitmek için taksi bulamıyor. Yoldan geçen Yaman onu görüp gideceği yere götürüyor.

Ferit, Ayşe’yi Yaman’ın arabasıyla geldiğini görünce Hande’nin ihaneti aklına geliyor. Evde, büyük bir kıyamet kopuyor. Herkes Ayşe’yi suçluyor. Ama Ayşe, Müge’yi ele vermiyor. Ayşe, Ferit’in peşinden gidip ondan kendisine güvenmesini istiyor. Sonra Ferit’e sarılıp onu öpüyor. O anları Hande, uzaktan izleyip kahır oluyor.

Kalp Yarası 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Baha’nın Yalanlarına İnanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler