Ana SayfaDizilerKalp Yarası 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Baha'nın Yalanlarına İnanıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Baha’nın Yalanlarına İnanıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 8. yeni bölümüyle 23 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’nin doğum günü kutladıktan sonra onu arabaya götürür. Ayşe, Baha’yı şoför olarak karşısında görünce şok olur. Baha, Hande’nin de yardımıyla Ayşe’yle birlikte oradan kaçmayı planlar. Kalp Yarası 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, Baha’nın yalanlarına inanıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Baha’nın Yalanlarına İnanıyor!

Kalp Yarası 8. bölüm 2. fragmanında; Ayşe Baha’ya, Ferit’i sevdiğini ve onu istemediğini söylüyor. Ferit ise, Baha’nın Ayşe’nin gizlediği eski sevgilisi zannedip ona tavır alıyor. Sinan, babasına Ferit’in düğünden önce Yaman’la Hande’yi öpüşürken gördüğünü anlatıyor.

İşte Kalp Yarası 8. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1428459774853754891

KALP YARASI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırtına yaralı bir şekilde bulunur. Ferit’in ortalarda olmaması herkesi telaşlandırır. Azade, tüm hıncını Ayşe’den çıkarır. Her şeyin onun yüzünden başlarına geldiğini söyler. Baha, Ferit’i yaralı bir şekilde bulup onu kayalıklara götürür.

Orada onun kendi eceliyle ölmesini bekler. Ölmediğini görünce de eline bir taş alıp kafasını ezmeye çalıştığı sırada Yaman’ın geldiğini görür. Ayşe, Ferit’in saatini bulur. Eve dönüp, Azade’ye Ferit’in en sevdiği yemeğin ne olduğunu sorar.

Oda kuru biber dolması olduğunu söyler. Ayşe, yemeği yapmaya başlar ve Ferit’in yemek pişinceye kadar evde olacağını söyler. Azade de, buna inanmak ister ve Ayşe’yle birlikte yemeği yapmaya başlar.

Baha, Ferit’i alıp bir köy evine götürür. Oradaki yaşlı kadın Ferit’in yaralarını sarar. Hande, bu işin içinde Baha olduğunu anlar. Ondan Ferit’in yerini öğrenir ve gidip kendi bulmuş gibi onu eve getirir.

Ferit, kendisine geldikten sonra konakta büyük bir davet verilir. Ayşe’nin aşkına karşılık vermeyen sözlerini hatırlayan Ferit ona karşı tavır alır. Sinan babasına, amcası ile Yaman’ın tırlarla kaçak altın getirdiğini söyler.

Ancak, tırlarda altın çıkmayınca babasından tokat yer. Hande, Baha’yla konuşup ona yeni kimlik ve para ayarlamayı kabul eder. Ayşe, tek başına doğum günü kutlamaya gider. Ferit, Ayşe’nin doğum günü olduğunu yeğeninden öğrenip yanına gider.

Ayşe, Ferit’i karşısında görünce çok mutlu olur. Ferit, Ayşe’nin elinden tutup onu arabaya götürür. Ayşe, şoför olarak karşısında Baha’yı görünce donup kalır.

Kalp Yarası 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Baha Ayşe’yi Kaçıracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler