Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Naz'ı Kıskandırmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 11. yeni bölümüyle 23 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz Taylan’dan, Fırat’ın eski eniştesinin ne zamandır restoranının peşinde olan kişi olduğunu öğrenir. Fırat’ın parayı Sultan’ın eski eşinden aldığı ortaya çıkar. Sultan, bunu yaptığı için Fırat’ı affetmez ve onu evden kovar. Fırat, valizini alıp evden ayrılır. Aşkın Tarifi 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fırat, Naz’ı kıskandırmayı başarıyor.

 2021 Pazartesi Dizileri

Fırat Naz’ı Kıskandırmayı Başarıyor!

Aşkın Tarifi 11. bölüm 2. fragmanında; Şebnem, Naz’a bir sevgilisi olduğunu söylüyor. Fırat, Naz’ın kendisini takip ettiğinden emin başka bir kadınla buluşup samimi pozlar veriyor ve onu kıskandırmayı başarıyor. Taylan, Bora ile Sevi’yi birlikte görünce şok oluyor.

İşte Aşkın Tarifi 11. bölüm 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, bir çanta parayla restorana gelir. Naz, onun bu parayı nereden bulduğunu anlayamaz ve o parayı kabul etmeyeceğini söyler. Fırat ise, alacaklıların tüm paralarını verir. Herkes o parayı Fırat’a Hazım’ın verdiğini düşünür.

Hazım, parayı kendisinin vermediğini söyler. Restoran dolup taşar. Fırat, mutfakta yemek yaparken ayağı kayıp düşer. Şebnem, müşterileri göndermek zorunda kalır. Fırat, gözlerini açtığında Naz’ı tanımaz. Herkes onun hafızasını kaybettiğini düşünür.

Ama Fırat’ın numara yaptığı ortaya çıkınca Naz, ondan intikam almak için bir plan yapar. Fırat’ı bir otele davet eder. Orada dans edip eğlendikten sonra masadan ayrılır. Fırat, Naz’ın kendisini otel odasında beklediğini düşünür.

Odaya girince karşısında Asuman’ı görür. Naz’ın, yaptığını anlayıp Asuman’ı gönderir ve odaya en pahalı şampanya ister. Onların otel odasından çıkmadığını gören Naz, kıskançlık krizlerine girer.

En sonunda yangın alarmını çalıştırıp Fırat’ın odasına girer. Onun kendisine numara yaptığını öğrenince ikili kavga etmeye başlar. Otel sahibi şikayet eder ve Naz ile Fırat, nezarete düşer.

Hazım, Sultan’ın yanına gidip olanları ona anlatır. Beklerken Sultan, Hazım’la konuşmaya dalar ve sabah Gülendam ikisini uyurken bulur. Taylan, Fırat’ın o parayı nereden bulduğunu araştırmaya başlar.

Fırat’ın o parayı teyzesinin zengin eski kocasından aldığını öğrenir. Taylan, soluğu Naz’ın yanında alır. Naz, Fırat’ın parayı bulduğu kişinin yıllardır restoranın peşinde olan kişi olduğunu öğrenir.

 Aşkın Tarifi 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Fırat’ı Evden Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler