Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Fırat'ı Evden Kovuyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Fırat’ı Evden Kovuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, parayı bulup restoranın tüm borçlarını ödüyor. Karşılığında ise Naz onu şirkete ortak yapıyor. Taylan, Fırat’ın o parayı nereden bulduğunu öğreniyor ve Naz’a durumu anlatıyor. Aşkın Tarifi 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sultan, Fırat’ı evden kovuyor.

 2021 Pazartesi Dizileri

Sultan Fırat’ı Evden Kovuyor!

Aşkın Tarifi 11. bölüm 1. fragmanında; Naz Taylan’dan, Fırat’ın eski eniştesinin ne zamandır restoranının peşinde olan kişi olduğunu öğreniyor. Fırat’ın parayı Sultan’ın eski eşinden aldığı ortaya çıkıyor. Sultan, bunu yaptığı için Fırat’ı affetmiyor ve onu evden kovuyor. Fırat, valizini alıp evden ayrılıyor.

İşte Aşkın Tarifi 11. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, bir çanta parayla restorana geliyor. Naz, onun bu parayı nereden bulduğunu anlayamıyor ve o parayı kabul etmeyeceğini söylüyor. Fırat ise, alacaklıların tüm paralarını veriyor. Herkes o parayı Fırat’a Hazım’ın verdiğini düşünüyor.

Hazım, parayı kendisinin vermediğini söylüyor. Restoran dolup taşıyor. Fırat, mutfakta yemek yaparken ayağı kayıp düşüyor. Şebnem, müşterileri göndermek zorunda kalıyor. Fırat, gözlerini açtığında Naz’ı tanımıyor. Herkes onun hafızasını kaybettiğini düşünüyor.

Ama Fırat’ın numara yaptığı ortaya çıkınca Naz, ondan intikam almak için bir plan yapıyor. Fırat’ı bir otele davet ediyor. Orada dans edip eğlendikten sonra masadan ayrılıyor. Fırat, Naz’ın kendisini otel odasında beklediğini düşünüyor.

Odaya girince karşısında Asuman’ı görüyor. Naz’ın, yaptığını anlayıp Asuman’ı gönderiyor ve odaya en pahalı şampanya istiyor. Onların otel odasından çıkmadığını gören Naz, kıskançlık krizlerine giriyor.

En sonunda yangın alarmını çalıştırıp Fırat’ın odasına giriyor. Onun kendisine numara yaptığını öğrenince ikili başlıyorlar kavga etmeye. Otel sahibi şikayet ediyor ve Naz ile Fırat, nezarete düşüyor.

Hazım, Sultan’ın yanına gidip olanları ona anlatıyor. Beklerken Sultan, Hazım’la konuşmaya dalıyor ve sabah Gülendam ikisini uyurken buluyor. Taylan, Fırat’ın o parayı nereden bulduğunu araştırmaya başlıyor.

Fırat’ın o parayı teyzesinin zengin eski kocasından aldığını öğreniyor. Taylan, soluğu Naz’ın yanında alıyor. Naz, Fırat’ın parayı bulduğu kişinin yıllardır restoranın peşinde olan kişi olduğunu öğreniyor.

Aşkın Tarifi 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’ı Kıskanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler