Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Naz Fırat'ı Kıskanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’ı Kıskanmaya Başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 10. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, restorana ortak olur. Taylan, Fırat’ın o kadar parayı nasıl bulduğunu araştırmaya başlar. Fırat, yemek yaparken ayağı kayıp düşer. Kendisine geldiğinde ise Naz’ı tanıyamaz. Sultan ile Hazım ise, yakınlaşmaya başlar. Aşkın Tarifi 10. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Naz, Fırat’ı kıskanmaya başlıyor.

 2021 Pazartesi Dizileri

Naz Fırat’ı Kıskanmaya Başlıyor!

Aşkın Tarifi 10. bölüm 3. fragmanında; Gülendam, Mirza’yı baştan aşağı yeniler ve Sevi’nin dikkatini çekmesini sağlar. Şebnem, Ergin’e sarılıp öper. Hazım, Sultan tarafında ise hareketlenmeler olur. Fırat, Naz’ın kendisini kıskandığını anlar.

İşte Aşkın Tarifi 10. bölüm 3. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Naz, Fırat’ın kendisini kandırmasını kaldıramaz ve nikah masasında ‘hayır’ der. Fırat, neye uğradığını anlayamaz ve Naz’la konuşmaya çalışır. Sultan, sinir krizleri geçirir. Hazım, kızının neden böyle bir davranışta bulunduğunu anlar ve Sultan’la konuşmaya gider.

Ona kızının annesi tarafından terk edildiğini, annesinin bir gün geleceğini söylediği için yıllarca onu beklediğini, onun için böyle bir şey yaptığını anlatır. Sultan, hayırlısının böyle olduğunu düşündüğünü söyler.

Taylan’ın programı televizyondan kaldırılır. Bunun üzerine Taylan, hala Fırat’ın iş yerinde çalışmaya devam ettiğini görünce restorana gidip rezalet çıkarır. Fırat, Taylan’ı herkesin içinde yumruklar.

Daha sonrada ekibine veda edip gider. Şebnem Naz’a, Fırat işe dönmezse kendisinin de olmayacağını söyleyip restini çeker. Naz, mecbur kalıp Fırat’la konuşmaya gider. Fırat, restorana döner. Ancak Naz’a, kötü bir şaka yapar. Naz’da, Fırat’dan intikam almak için ona kendi elleriyle yemek yapıp götürür.

Fırat, yediği yemekten sonra hastanelik olur. Naz, böylelikle Fırat’tan intikamını alır. Asuman, Fırat’la konuşmak için restorana gider. Ona, kirasını ödeyemeyeceğini en azından kendisine iş bulmakta yardım etmesini ister.

Konuşmaları duyan Naz, Asuman’a restoranda iş verir. Taylan’ın, Naz’ın iş yerini bitirmek için yaptığı plan tutar. Naz, tedarikçilerin parasını ödeyemeyecek duruma gelir. Hemen babasına gidip ondan para ister.

Ama Hazım ona para vermez. Fırat, gidip bir çanta dolusu parayla gelir ve Naz’a verir. Karşılığında ise ondan bir şey istediğini söyler.

Aşkın Tarifi 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Hafızasını Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler