Ana SayfaDizilerBaş Belası 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek Çeteyi Çökertmek...

İlgili Postlar

Baş Belası 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahin İle İpek Çeteyi Çökertmek İçin Risk Alıyor!

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Baş Belası, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doruk’un yaralanmasıyla İpek kendisini suçlu hissediyor. İpek ile Şahin, çetenin ikinci anahtarını da ele geçiriyor. Simge’nin gözü Şahin ile İpek’e çevriliyor. Baş Belası 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şahin ile İpek, çeteyi çökertmek için büyük bir risk alıyor.

Cuma Dizileri 2021

Şahin İle İpek Çeteyi Çökertmek İçin Risk Alıyor!

Baş Belası 10. bölüm 1. fragmanında; Şahin ile İpek, şantaj çetesini çökertmek için gizli bir operasyon içine giriyor. Simge, Yener’le konuşup Şahin ile İpek’e engel olmazsa onların işini kendisinin bitireceğini söylüyor. Şahin, bu tehlikeli işte İpek’in zarar görmesini istemiyor ve tüm sorumluluğu kendi üzerine alıyor.

İşte Baş Belası 10. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1426292308551536640

BAŞ BELASI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

19 yaşında engelli bir gencin cesedi uçurumdan aşağı düşmüş bir şekilde bulunuyor. İpek ile Şahin, olayı araştırmak için ölen gencin ailesiyle konuşmaya gidiyor. Gencin ölümünden önce mahallede gencin dövüldüğünü öğreniyorlar.

Bu arada emniyet amirine bir mail geliyor. Oda Şahin’le konuşup onun bir şantaj çetesi olduğundan emin olduğunu, onun tahminlerinin doğru çıktığını söylüyor. Maili alan Şahin, bu maili sadece İpek’le paylaşıyor.

İpek, sözü geçen ihaleye giren bir kişiyi tanıyor. İkili, adamın yurt dışından döneceğini öğrenip evine gidiyor. Hizmetçinin işe yeni girmesi onların işine yarıyor. İpek, tuvaleti kullanma bahanesiyle eve giriyor ve ikinci anahtarı da buluyor.

Öte yandan engelli gencin ölüm nedeni ortaya çıkıyor. Annesinin çok hasta olduğunu ve o ölünce ortada kalacağını düşünen gencin abisi onun ölümüne neden olduğunu itiraf ediyor. Simge’yi arayan İpek, artık oğlunun ondan terapi almasını istemediğini söylüyor.

Böyle olunca da Simge, İpek’in evinden uzaklaşmış olduğu için sinirleniyor. Simge, ikinci anahtarı almak için adamın evine gidiyor.  Anahtarın onda olmadığını öğrenince onu ve karısını oracıkta öldürtüyor. Anahtarı İpek ile Şahin’in aldığını anlıyor.

Şahin ile İpek, yurt dışından gelen adamın evini takibe alıyor. Şantaj çetesinin oraya gelmesini bekliyor. Ama bir gariplik olduğunu sezen Şahin içeri giriyor ve adamla karısını öldürülmüş bir şekilde buluyor.

Baş Belası 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Olanlardan Kendisini Sorumlu Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler